Виж 1към1

1към1 излиза в Коледна ваканция: Светли празници!

Прочети още

Hörmann увеличава капацитета си в областта на системите за контрол на достъпа

Hörmann

От 1 юли 2022 г. в Менгерскирхен влезе в експлоатация новата производствена база на Hörmann KG Mengerskirchen. Там се разработват и произвеждат системи за контрол на достъпа.

Hermann Automation KG: Нова производствена база и промяна на фирменото наименование на Hörmann KG Mengerskirchen

През 2018 година групата Hörmann придоби Hermann Automation KG със седалище в Менгерскирхен. Производителите на бариери, бариерни системи и системи за управление на пространства за паркиране оттогава допълват продуктовата програма на Hörmann в областта на системите за контрол на достъпа. Новата сграда в Менгерскирхен и планираната промяна на фирменото наименование означават голямо увеличение на капацитета.

Hermann Automation със седалище в Менгерскирхен, разположен на около 80 km северозападно от Франкфурт, е специализирана от над 30 години в разработването, производството и продажбата на системи за управление на пространства за паркиране. За тези продуктови области се предлагат и съответните услуги и поддръжка. От 2018 година компанията е част от действащата на международно равнище група Hörmann. Оттогава продуктовият сектор, включващ бариери, бариерни системи и системи за управление на пространства за паркиране, бележи непрекъснат ръст и затвърждава още по-убедително пазарните си позиции.

На 7 октомври 2022 г. беше официално открита новата сграда на Hörmann KG Mengerskirchen от Кристоф Хьорман (Christoph Hörmann), Томас Шолц (Thomas Scholz), кмет на община Менгерскирхен, Михаел Шерер (Michael Scherer), управител на Hermann Automation KG, и Мартин Й. Хьорман (Martin J. Hörmann) (на снимката от ляво надясно).

Нова сграда в Менгерскирхен

За да бъде компанията още по-добре позиционирана в бъдеще и да е възможен по-нататъшен растеж, в Менгерскирхен беше изградена една напълно нова производствена площадка, само на около 400 метра по права линия от старата площадка. Новата сграда предлага производствени и складови помещения, офиси, шоурум и зона за обучение. „През последните години обемът на нашите поръчки се увеличи значително и разработихме нови продукти. Всичко това изисква повече пространство, което вече не би било достатъчно на старата площадка“, казва Майкъл Шерер, управляващ директор на Hermann Automation, обяснявайки необходимостта от новата сграда. „Радваме се, че новата сграда е в експлоатация от 1 юли 2022 г. и че вече се адаптирахме много добре“, продължава Шерер. На 7 октомври 2022 г. се състоя официалното откриване на новата производствена база.

В новата производствена база в Менгерскирхен ще се произвеждат бариери, бариерни системи и системи за платено паркиране с марката Hörmann. Снимки: Hörmann

Промяна на фирменото наименование на Hörmann KG Mengerskirchen

Промяната на фирменото наименование ще се извърши на 1 януари 2023 година. На тази дата компанията Hermann Automation KG ще бъде преименована на Hörmann KG Mengerskirchen.

„Нашите инвестиции в новия завод в Менгерскирхен представляват нашия ясен ангажимент към производствената база. Промяната на фирменото наименование на Hörmann KG Mengerskirchen е свързана не само със самото име, а утвърждава така също и равнопоставеността на завода с останалите заводи на Hörmann“. Това казва Кристоф Хьорман (Christoph Hörmann), неограничено отговорен съдружник в групата Hörmann. В бъдеще всички клиенти ще могат да се възползват от синергията и предимствата на клоновата мрежа на Hörmann в Германия и цяла Европа. След това продуктите ще се продават под марката Hörmann.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
04.11.2022

Инвестиция в сферата на летящите врати: Групата Hörmann придоби фирма Groth

През август 2022 Даниел Курпиерс (Hörmann), Сандра Диксиус и Клаус Грохаус (Grothaus) и Кристоф Хьорман, неограничено отговорен съдружник от групата […]

Прочети още
14.10.2022

Постройките за градински инструменти Berry на Hörmann – практични решения за съхранение

В постройките за градински инструменти Berry на Hörmann се съхраняват на сухо и защитено място градински инструменти, различни видове други […]

Прочети още