Ideal Standard откри изложба с проекти на студио Cityscape


На 15 май в шоурум The Bathroom беше открита изложба с реализирани проекти от последните 15 години творчество на архитектурно бюро Cityscape Architects. Те представиха интригуващи проекти както в областта на архитектурното проектиране, така и в интериорния дизайн. Арх. Вела Николова благодари за поканата и възможността за организирането на изложбата на домакините от Ideal Standard и сподели, че за студио Cityscape абсолютно всеки проект, независимо малък или голям е едно невероятно предизвикателство, в което те винаги търсят най-доброто архитектурно или интериорно решение.

 

Добро оползотворяване на пространството, особено внимание към детайла и цветовете в интериора са сред най-отличителните характеристики на всеки от проектите им. Тяхната дейност обхваща проектиране на жилищни и обществени сгради, градоустройствени решения, интериорен и мебелен дизайн, графика и презентации. Някои от най-характерните им обекти, които представиха на изложбата, включват магазини за хранителни стоки на големи вериги или самостоятелни магазини, магазини за техника, офис сгради, многофамилни или еднофамилни жилищни сгради и други.


Инициативата на Ideal Standard за организиране на съвместни изложби с водещи архитектурни бюра има за цел да представи успешните реализации в България и да популяризира добрите примери за архитектура сподели арх. Йоанна Петрова, експерт развитие „Дизайнерска програма“ към „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Като компания, която обръща особено внимание на дизайна, подкрепата на архитектите и дизайнери е основна мисия, за да създаваме успешно едни по-добри пространства за живот.

Изложбата ще продължи до 31 май 2019 г. в шоурум The Bathroom на бул. „Ген. Е. Тотлебен“ №2А и ще посрещне всички гости, които не са успели да присъстват на откриването.