Виж 1към1

Hörmann увеличава капацитета си в областта на системите за контрол на достъпа

Прочети още

Идеи за идеалната баня според вашата зодия (първа част)

баня

Банята има своето специално място и дома, също толкова важно, колкото и кухнята, спалнята или всекидневната например. Да не говорим, че има домове, в които е използвана сравнително по-често от кухнята. 🙂 Ето защо как изглежда и какво настроение създава у вас интериорът на банята съвсем не е без значение. Взeмайки предвид астрологичния си знак, можете да създадете наистина зашеметяващо пространство, което да отразява личността ви по възможно най-добрия начин, карайки ви да се чувствате добре. Иначе казано – независимо дали сте земна зодия, която обича зеленината, или сте винаги в движение огнена зодия, има решение с вашето име на него. Вижте нашите идеи, от които можете да почерпите лично вдъхновение за дизайн на вашата баня според зодията.

баня
снимка: снимка Alanna Hale

Овен

Овните са родени лидери, винаги нетърпеливи да положат основите на нови тенденции. Така че, ако сте зодия Овен, нужна ви е баня, която да отразява вашето динамично поведение. Нещо в стил от 70-те години, но с актуално звучене. Баня, която да има много цвят и настроение, завършена с ретро елементи, би била най-подходяща за най-безстрашния астро знак.

баня
снимка: Porcelanosa

Телец

Търсещите убежище Телци вероятно ще се почувстват като у дома си сред луксозно, неутрално пространство, което насърчава релаксацията. Основен акцент в дизайна на вашата баня, ако сте представител на тази зодия, е именно усещането за лукс и свобода. Мрамор, златисти нюанси, огледални стени или прозорци с красива гледка са повече от добро решение. Е, и една дизайнерска вана например никога не ви би била „в повече“, особено ако имате достатъчно място, за да си я позволите.

Близнаци

Винаги двама, винаги… За представителите на зодия Близнаци нищо не е категорично, а еднородните визии определено не биха ги удовлетворили. Комбинация между различни плочки, не само като дизайн, но и като текстури (или пък добавяне на открити тухли за една от стените) напълно би отговорила на тази двойнственост, която Близнаците носят в себе си. И това определено би ги накарало да се чувстват спокойни. Разбира се, хубаво е да помислите и за радио уредба, която да инсталирате в банята, или малък телевизор – само така няма да се налага да прекъсвате постоянния поток от информация, която искате да приемате, дори когато се къпете или вземате релаксираща вана.

снимка: The Spruce/Christopher Lee

Рак

Ракът е водна зодия, чийто представители са едновременно емоционални и рационални. А това от своя страна налага необходимостта от баня, която да успокоява емоциите им. Такава, която би ги накарала да се почувстват в познато пространство. Баня, която да носи спокойствие и сигурност. Изчистен дизайн с ретро привкус, който да напомня за домашно убежище и специално място, на което да добавят любима семейна реликва като акцент, би било достатъчно.

баня
снимка: www.splinterworks.com

Лъв

Привличаща окото, зашеметяваща, изтънчена до драматизъм… такава би следвало да бъде банята на истинския представител на огнената зодия Лъв. Изискан стил, който говори за висок вкус и много възможности – това е „правилната стратегия“, която трябва да се следва. Без значение дали ще изберете черно-бяла комбинация или дизайн със златисти отблясъци, важен е крайният резултат – да има поразителен ефект, както за собственика й, така и за гостите му. Баня, подходяща за кралски соби и нищо по-малко!

баня
снимка: Pinterest

Дева

Представителите на зодия Дева са пословични със своята практичност. Изчистено, добре организирано, лесно за почистване, но изключително елегантно пространство – такава трябва да бъде идеалната баня за носителите на този астро знак. Всичко друго би ги напрегнало излишно.

Още идеи за банята, според зодията ви, вижте тук.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
GROHE 30.03.2022

Kак да проектираме идеалната баня?

Красотата е в детайлите! Някога банята е била място, което да задоволява основни потребности, но модерната баня бързо разширява предназначението […]

Прочети още
спалнята 04.11.2021

Дизайн на спалнята според зодията – съветите на астролога

Често пренебрегваме дизайна на спалнята за сметка на кухнята или хола например, където прекарваме повече време със семейството, посрещаме гостите […]

Прочети още