Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

Идеи за празнична трапеза

Празничното настроение напълно ни е обзело и днес продължаваме да бъдем на великденска вълна. След като вече ви дадохме идеи как да украсите дома си по случай празника, днес ще ви предложим няколко начина да декорирате празничната трапеза за следващата седмица.

 

 

Елегантност. Умерена пищност. И цветове. Много цветове. Подреждането на масата може да бъде истинско изкуство. Правилното поставяне на всеки прибор, подходящият избор на блюда, небрежно разпръснатите малки детайли, всеки от които обаче е точно на правилното място.

 

13

 

И акцентите. Празничните символи, които напомнят повода на елегантните обяд или вечеря, сред които великденските яйца, разбира се, великденските зайчета или просто знаците на пролетта, като пъстрите цветя и изящните малки птички.

 

14

 

Можем да продължим да описваме идеите си с красиви думи, но в случая снимките говорят с по-ясен глас от нас. Затова ви оставяме да им се насладите. Надяваме се, че ще ви вдъхновят да превърнете утрешния празник с една идея по-забележително събитие.

 

15

16

17

18

19

20