Виж 1към1

20-то юбилейно издание на форум BUILDINGSTYLE

Прочети още

Играта на разпилените играчки

Ако жилището ви изглежда така, сякаш фабрика за играчки развива активна дейност във всеки негов ъгъл, значи е много вероятно да имате малко дете. Разхождате се из дома си и имате чувството, че се намирате в пъстро минно поле. Няколко непредпазливи стъпки и вече подскачате на един крак, настъпили ръбеста играчка, а собственият ви писък се преплита с този на малчугана, притеснен за цялостта на любимата си вещ, иначе небрежно захвърлена на пода.

 

 

Може би понякога имате чувството, че дневната ви никога няма да придобие предишния си подреден облик, защото постоянно намирате маркери зад дивана, плюшени играчки под масата и прилежно прибрани кукли в печката. Но за организация на всички тези детски пособия на едно място дори не може да става въпрос.

 

 

Е, можете поне да опитате. Ако сами подредите играчките на мъника, той ще ги разхвърли около 10 минути след вашата намеса. Ако го помолите той да се заеме с това, едва ли ще ви обърне особено внимание. Играете по неговите правила, но това не означава, че не можете да го победите в собствената му игра. Буквално.

 

В настоящия материал събрахме няколко идеи за по-подредена и организирана детска стая. Ключовият елемент в случая е, че местата, в които можете да събирате играчките, не изглеждат никак скучни и детето ви може да ги приеме като поредна игра. Вариантите са много: дали ще изберете цветни кутии, такива с надписи или пък със забавни картинки, изборът е ваш. Можете да заложите и на формулата 2 в 1: табуретка, която се превръща в своеобразен шкаф или друга мебелировка със същите функции. Изборът е ваш.

 

 

 

3-stuffed-toy-storage-ideas

5-stuffed-toy-storage-ideas 10-stuffed-toy-storage-ideas

14-stuffed-toy-storage-ideas

17-stuffed-toy-storage-ideas

23-stuffed-toy-storage-ideas

24-stuffed-toy-storage-ideas

25-stuffed-toy-storage-ideas

27-stuffed-toy-storage-ideas

27-super-toy-box-toy-organization-idea-homebnc

29-tables-and-boxes-for-fun-and-storage-toy-storage-idea-homebnc

30-storage-buckets-toy-storage-idea-homebnc

31-milk-crate-bonanza-toy-storage-idea-homebnc

40-toy-baskets-in-the-air-toy-organization-idea-homebnc

41-a-pyramid-of-buckets-toy-organizer-homebnc

42-simple-toy-organization-toy-storage-homebnc

43-craft-material-organization-toy-storage-idea-homebnc

44-simple-bed-sling-toy-organizer-ideas-homebnc

10067302_doublefoldingmeshcube_r0520

bathroom-decorating-ideas-for-toddlers-image-nkeu

d-georgious-creative-storage-ideas-for-kids-toys-storage-ideas-for-kids-toys-in-living-room-storage-ideas-for-kids-toys-in-playroom-storage-ideas-for-kids-toys-in-living-room-storage-solution-idea

kids-storage-1

spearmintbabybarbies

toy-storage-ideas

1-50-768x1024