Виж 1към1

Снимките от BUILDINGSTYLE 2023

Прочети още

Йаф България и Призма Лайтинг – отново част от семейството на BUILDINGSTYLE 2023

Подготовката за архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE тече с пълна сила. Ако трябва да сме честни, нямаме търпение да дойде месец ноември, когато в рамките на три дни, от 21-ви до 24-ти, професионалисти в своите области ще се срещнат в СПА комплекс Старосел, за да ни запознаят с най-новите тенденции в бранша. Една част от участниците ще имат възможността да презентират, а останалите – да разположат своите мостри, продукти и рекламни пана на щандове, специално организирани за събитието. Сред тях са и фирмите ЙАФ България и ПРИЗМА Лайтинг, които ще ни запознаят с иновациите в строителството с дърво и решенията в областта на интериорното и екстериорно осветление.

ЙАФ БЪЛГАРИЯ

За малко повече от 70 години компанията ЙАФ израства от малък локален търговец от Щокерау (градче в Австрия) до водещо име в търговията на едро с материали от дърво с 59 представителства в 18 държави, сред които и България.

Днес фирмата се е доказала като надежден партньор за проекти в областта на строителството и обзавеждането от дърво. Портфолиото й включва широк продуктов асортимент от този деликатен материал: декинг, разнообразни плоскости от естествено дърво, eкстериорни настилки, естествени фурнири, решения за строителството и много други.

ПРИЗМА ЛАЙТИНГ

Да бъде светлина! Може би този призив най-кратко описва работата на фирма ПРИЗМА ЛАЙТИНГ, специализирана в разработката и приложението на светлинни решения в областта на интериора и екстериора. Компанията е както производител, така и вносител за България на водещи световни марки в областта.

И тази година представителите й на форума ще ни запознаят с последните новости в областта на фасадното осветление, интериора и екстериора. А при интерес от страна на гостите, могат да предложат и решения за улично и парково осветление, светлинни арт инсталации, осветление за сцени и много други.

BUILDINGSTYLE 2023

На желаещите да се включат в 20-ото юбилейно издание на BUILDINGSTYLE 2023 с презентация и/или щанд напомняме, че все още имат тази възможност. За въпроси и повече информация, можете да се свържете с Ани Дамянова на телефон +359 8 88 98 55 55 или на е-mail: ani@1kam1.com.

Забавлението е задължителна част от програмата на BUILDINGSTYLE! През 2022 година по повод 20-я юбилей на 1към1 организирахме празничен концерт, а за доброто настроение се погрижиха Група СкандаУ и СкандаУ Бенд. Тази година, по повод 20-я юбилей на форума, също сме ви подготвили мнооооого изненади! 😉

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!

Ани Дамянова - Оцелях 26.04.2023

Ани Дамянова е готова с първото си събитие на живо: Аз го направих – оцелях!

На 26 май от 19:00 Ани Дамянова поставя началото на поредица срещи на живо в рамките на новия си формат […]

Прочети още
22.12.2022

СНИМКИТЕ от BUILDINGSTYLE 2022 са тук! :)

19-ото издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE 2022 беше повече от успешно, повече от интересно и повече от полезно. Беше емоционално […]

Прочети още