Виж 1към1

Последните фирми, потвърдили участие в BUILDINGSTYLE 2024

Прочети още

ЙАФ България с две предложения за номинации – „Строителен продукт. Продукт от естествена дървесина“ и „Устойчиво развитие“

ЙАФ България е водеща компания в търговията с дървесни продукти за мебелното производство и за строителството. Създадена през 1948 г, днес те са на 3 континента , 59 представителства в 18 държави и над 3000 работника. ЙАФ България предоставя изключително богата гама от висококачествени дървесни продукти в комбинация с иновативни услуги за мебелисти и модерното дървено строителство.

ФИРМЕНИ ЦЕННОСТИ – Нашата ежедневна дейност е направлявана от ценностите, които ни обединяват като компания: респект, природа, качество, растеж и радост. Няма как да е иначе – работата с дървесина изисква респект към нуждите на природата и човека. Само с последователност и дълготраен ангажимент може да се осигури устойчиво качество. За нас срещите с клиенти и доставчици са ценни моменти на обмен. Само заедно можем да растем под знака на дървесината и да предаваме напред радостта от този материал на бъдещето.

В предложенията за номонации в категорията „Строителен продукт. Продукт от естествена дървесина.“ ЙАФ България влизат с два продукта.

Нашата ежедневна дейност е направлявана от ценностите, които ни обединяват като компания: респект, природа, качество, растеж и радост. Няма как да е иначе – работата с дървесина изисква респект към нуждите на природата и човека. Само с последователност и дълготраен ангажимент може да се осигури устойчиво качество. За нас срещите с клиенти и доставчици са ценни моменти на обмен. Само заедно можем да растем под знака на дървесината и да предаваме напред радостта от този материал на бъдещето.

ФУРНИРОВАНИ ПЛОСКОСТИ ДЪБ С 3D ПОВЪРХНОСТ

Със своя ярък характер, изразителна текстура и впечатляваща визия  3D фурнированите плоскости Xylocat задават нови стандарти при интериорните повърхности от естествена дървесина. В тяхно лице получавате ексклузивен продукт, съответстващ на духа на съвременните естетически тенденции в дизайна. Същевременно, за разлика от масивната дървесина, 3D плоскостите са с практичен, удобен за работа формат без необходимост от трудоемки и времеемки процеси при обработката им, а натуралната им повърхност подлежи на тониране в желан цвят.

Декинг от бамбук

Със своите топли, приканващи към релакс нюанси декингът от бамбук силно напомня тропическа дървесина. Но за разлика от нея, суровината за производството му се добива едва на петата година от засаждането си. След преминаване през термообработка и уплътнение при високо налягане, ламелите от бамбук добиват изключителна устойчивост на гъбички и вредители и се нареждат в най-високия клас на издръжливост.

Наред със своите изключителни технически показатели, декингът Bamboo X-treme®на фирма Moso се отличава и с особено рафиниран вид. В зависимост от модела, профилите са оформени с изящни фаски и рифел, а челата, за разлика от повечето видове декинг, са снабдени с нут и перо.

По този начин техническите фуги при монтажа са сведени до минимум. Стабилната форма на ламелите през годишните сезони носят още едно съществено предимство: позволяват използването на системи за скрит монтаж. В резултат получавате образцови, хармонични повърхности без видими и с равномерни фуги. А разнообразните аксесоари, които се предлагат към него, превръщат монтажа на декинг Bamboo X-treme®в истинско удоволствие.

11.05.2023

Йаф България и Призма Лайтинг – отново част от семейството на BUILDINGSTYLE 2023

Подготовката за архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE тече с пълна сила. Ако трябва да сме честни, нямаме търпение да дойде месец ноември, […]

Прочети още
26.10.2022

Темите във форум BUILDINGSTYLE 2022 част 1

22 – 25 Ноември са дните, в които СПА Комплекс Старосел се превръща в домакин на традиционната среща на професионалистите […]

Прочети още
Топливо АД