Как да оползотворим най-дългия ден в годината


Днес, 21 юни, е най-дългият ден в годината. С толкова светлина и слънце може се възползваме и да отидем на плаж! Но ако не се намирате на морето, то може да използвате този невероятен бонус и да почистите малко у вас. предлагаме ви да разгледате местата в дома, които не стават за почистване по тъмно и изискват значително количество светлина. Направихме списък, който да ви помогне и насочи откъде да започнете.

Прозорците

Прозорците са нещо, което за да се почисти добре зиисква време, търпение и много светлина. За да станат безупречни прозорците изискват прилагането на хитрини и търкане. веднъж щом ги почистите ще ви просветне у дома и може да се захванете със следващата си задача.

Екрани и огледала

Разбира се, екраните и огледалата са другите неща, които е най-добре да се чистят на светло.

Кофата за боклук

Кофата за боклук не е нещо, което мием всеки ден. Продължителният ден ни дава възможност да я измием и оставим да съхне на слънце.

Обувки

Като казахме съхнене на слънце, мръсните обувки са другото нещо, за което се сещаме да изисква хубаво и топло време, за да може да се изсуши добре.

Външните мебели

Ако все още не сте го направили, най-дългият ден през годината е идеален за почистване на градинските мебели.

Юргани, одеяла, възглавници

Още няколко неща, които изискват хубаво време и слънце, за да изсъхнат добре. А защо да не забършем и тапицираните мебели? 🙂