Виж 1към1

1към1 излиза в лятна ваканция :)

Прочети още

Kак да проектираме идеалната баня?

GROHE
Красотата е в детайлите!

Някога банята е била място, което да задоволява основни потребности, но модерната баня бързо разширява предназначението си. Архитекти и интериорни дизайнери я превръщат в място за почивка и релаксация. След като вече прекарваме повече време в банята, се заражда необходимостта от цялостни интериорни решения за тази част от дома.

Предпочитанията и нуждите на всеки са различни – функционална или по-креативна баня, кръгли или квадратни форми, малки или големи пространства…

Широкият избор от продукти може да бъде объркващ, особено при цялостното реновиране на една баня. Като световен лидер в цялостните решения за баня, GROHE предлага атрактивна гама продукти, в която всички елементи си пасват идеално по форма и функционалност. Смесители, душ системи, керамика, структури за вграждане, бидета или аксесоари – може да намерите всичко необходимо на едно място. Това улеснява проектирането и прави вземането на решение по-бързо, приятно и удобно както за клиента, така и за експерта.

GROHE

Очакванията на потребителите за продукти за баня с високо качество и иновативен дизайн нарастват. Но окончателният избор често се определя на основата на бюджета.

Смесителите от сериите Baulines, Bau Ceramic и аксесоарите Bau се допълват перфектно по отношение на визия и функции. GROHE Baulines комбинират високо качество с нов, модерен дизайн, който да осигури допълнителен комфорт в банята.

Смесителите за умивалник GROHE Baulines предлагат избор между два дизайна: кубистичния BauEdge и елегантния BauLoop. И двете серии са налични в различни размери, за да можете да изберете идеалния модел за своята баня. В допълнение към смесителите за умивалник, серията предлага и смесители за вана или душ, за да постигнете цялостен хармоничен облик. За да осигурят безопасна и чиста вода, сериите разполагат с вътрешни водни пътища, които предотвратяват досега на водата до частите от олово и никел на смесителя.

GROHE

Серията GRHOE Essence предлага органична естетика и е перфектна за всеки, който приема банята като място за релаксация.

Смесителите и керамиката от серията са обединени от нежни форми, елегантни силуети и естествени линии. Нежния U-образен чучур на смесителя е подходящ за кръгли и овални умивалници, точно като тези от съответстващата серия керамика Essence Ceramic – създавайки с лекота стилно и хармонично усещане.

GROHE

Серията GROHE Plus е перфектна за любителите на вълнуващи архитектурни силуети.

Тази колекция е вдъхновена от дъгата. Форма, която предлага едновременно сила и лекота. Чрез обединяване на извивките на кръга и острите линии на куба, серията се съчетава еднакво добре както с овални, така и с квадратни умивалници, вани, душ пити, тоалетни чинии и аксесоари. Смесителите GROHE Plus могат да се комбинират с овална керамика, като тази от серията Essence, или с квадратни форми, като тези от серията Cube Ceramic.

GROHE

GROHE Eurocube ще се хареса на почитателите на остри ръбове, изчистен дизайн и отличителен облик.

Тази серия е вдъхновена от геометричното съвършенство на куба. Смесителите предлагат вечен силует, който съчетава смела естетика с утвърдено качество – създадени, за да внесат в банята яснота и динамичност. В комбинация с острите и минималистични линии на серията GROHE Cube Ceramic, както и квадратни душ пити и аксесоари, резултатът е хармонична съвременна атмосфера.

GROHE
Снимки: GROHE

Популярната серия смесители GROHE Allure е подобрена, за да се превърне в истински дизайнерски акцент, отличаващ се с завладяващ минималистичен и изключително тънък дизайн.

Новият GROHE Allure ви позволява да създадете перфектно хармонично изживяване в банята според вашия личен вкус. Универсалната гама включва смесители с размери от M до XL и дори до XXL, с различни варианти за монтаж – стенен или върху плот – изборът е ваш. Освен това новата линия Allure предлага също свободностоящи смесители и чучури за вана, четири- или петдупкови комбинации, както и опции за биде, като всичко това позволява цялостен дизайн на банята. Аксесоари като дозатори за сапун, закачалки и халки за кърпи поставят финалните щрихи в банята – за релаксиращи СПА моменти във вашия дом.

Една от основните ценности на марката GROHE е устойчивостта, затова всяка серия разполага с модели с водо- и енергоспестяващите технологии. Благодарение на това потребителите могат да постигнат по-устойчив начин на живот, без допълнителни усилия. GROHE EcoJoy например намалява водния дебит и едновременно аерира водата, осигурявайки перфектна обемна водна струя.

Последвайте ни във Facebook – най-важното предстои!
дизайн 24.03.2022

АИДБ организира дизайн среща в GROHE X MOTION TRUCK на 31 март. Спирка: Интер Експо Център

Асоциацията на интериорните дизайнери (АИДБ) и GROHE България ви канят на 31 март, от 14.00 ч в GROHE X MOTION […]

Прочети още
Grohe мивка 24.01.2022

Създайте мечтаната кухня с композитни мивки GROHE

Колко пъти на ден използвате кухненската си мивка? За да измиете ръцете си, да изплакнете плод за бърза закуска или […]

Прочети още