Виж 1към1

Ефирна кула с 99 плаващи острова е новата атракция в Южен Китай

Прочети още

Как да си направим преносим офис в кутия

Преносим офис в кутия! Креативно, практично и удобно. Може би проектът, който представиха от дизайнерското студио NOSIGNER, е израз не само на всичко, което ни се случва вече повече от година в контекста на ковид пандемията, но и възможност да се даде свобода на всички онези работещи, които, както се казва, „не ги свърта на едно място“.

Re-SOHKO TRANSFORM BOX, който по същество представлява нито повече, нито по-малко преносим офис в кутия, е израз на философията на NOSIGNER за социален иновационен дизайн. Именно като такъв се вписва и дизайнът на този преносим офис в кутия, осигуряващ перфектното офис пространство в различни типове среда.

Преносимият офис в кутия може да съхранява редица принадлежности, инструменти, папки с документи и най-различни компоненти. Има рафтове, обособен работен плот и отделна бюро зона. Предвидено е и специално място за кафето и/или сандвича. Създателите на това бюро са предвидили място и за закачалка дори.

Когато се затвори, този практичен офис придобива формата на стандартен размер транспортен палет, който лесно може да се пренася навсякъде. За по-голямо удобство си има и колелца, за да не ви тежи.

А най-хубавото е, че от студио NOSIGNER решават да предоставят подробни чертежи и схема на проекта, за да може всеки, който има желание, сам да създаде своя собствена версия на Re-SOHKO TRANSFORM BOX.

Ето как да си направите сами преносим офис в кутия:

Повече за проектите на NOSIGNER можете да откриете тук.

05.08.2018

Как да си направим поставка за чадър от саксия

От 1към1 няма да спрем да ви даваме добри летни идеи. Омръзна ли ви да гоните чадъра из двора при […]

Прочети още
23.07.2020

Как да избегнем замърсяването от материалите в дома си?

Възнамерявате ли да направите отдавна желания ремонт в своя дом? Той сигурно ще накара дома да изглежда по-нов и светъл, но […]

Прочети още