Как да спретнете лятно парти без да имате двор


Не всеки разполага с двор и градина, но това не трябва да ви спира да бъдете креативни. Има други начини, ако все пак искате да се впуснете в летни приключения и да организирате парти Предлагаме ви няколко начина да организирате страхотно събиране или купон, независимо дали разполагате с двор или не.

Пикник в парка

На кого му е нужен двор, когато може да имате цял парк? Нужни са ви само малко одеяло, хладилна чанта  и може би няколко възглавници, ако искате да го направите съвсем прекрасно. Можете да поканите който си искате, защото разполагате с неограничено пространство, а съседи, които да се оплакват от шума няма. не забравяйте, че по парковете има страхотни беседки, така че и една покривка може да е достатъчна.

Парти у дома на лятна тема

Ако времето не го позволява или нямате парк наблизо, то може да го направите и вкъщи. Необходими са ви интересни летни коктейли, малко слънчева декорация, може би някое розово фламинго и парти очила. Ако имате тераска, сложете лампички и няколко вази с цветя и сте готови.

Парти пред жилището ви

Ако имате място пред блока или градинка наблизо, то не пречи да се съберете и там. Хладилника и дома са ви наблизо, можете да изкарате няколко сгъваеми стола и една сгъваема маса. Стига да не пречите много на съседите, можете да си направите страхотно парти.

Резервирайте маса отвън

Има много заведения, които ще ви позволят да си донесете собствена декорация и предварително да изберете менюто за партито. Някои заведения дори ще ви позволят да си вкарате определени неща, ако те не ги предлагат като торта например или специфичен вид питие. Стига да си поръчвате и от тях, всичко е наред.

Обиколка по баровете

Защо дори да се ограничавате с една локация? Лято е, времето е топло и вие можете спокойно да обикаляте колкото си искате навън. Направете си обиколка на любими заведения и барове. така ще сменяте атмосферата непрекъснато, а партито ще си е ваше, тъй като вие ще подберете маршрутите, заведенията и гостите.

Парти край басейна

Ако не държите партито ви да е вечерно време, то басейните вършат идеална работа. Хавлии, декорация, леко питие за разхлаждане и направо ще смаете гостите си.