Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

Камина в спалнята

Камините могат да предадат усещане за уют на всяка стая и всеки дом. В спалнята камината придава чар и романтика дори в най-горещото лято.

Предлагаме ви няколко дизайнерски спални с камини, между които и спалня, принадлежала някога на Жизел Бюндхен.

И с парно може, но с камина си е по-добре!

Над камината в спалнята на дизайнера Рей Бут и изпълнителния директор na NBCUniversal Джон Ший има картина на Ерик Блум и аплик на  Алисън Бергер. Нешвил, Тенеси.
1

В съвременната къща в Нешвил на филантропите Дженифър и Били Фрист, камината в спалнята е елегантна, а  стаята е украсена с фотографии на Стивън Клайн и Санте Д’Оразио.

2

В главната спалня в Нантукет, Масачусетс, в къща, проектирана от Jacobsen Architecture, над камината е картина на J. H. Dolph

3

Тази спалня е в мансарда в Манхатън, проектирана от дизайнера Rafael de Cárdenas. Над леглото с кашмирено одеяло на Elder Statesman има творба на Rammellzee, а над камината са фотографии на Roni Horn. Столовете и килимът също са дизайнерски.

4

В мексиканския дом на дизайнерите Андрю Фишер и Джефри Вайсман в Сан Мигел де Аленде, над камината са произведения на А. Фишър.

5

Тази спалня за гости с камина е в къща в Калифорния, проектирана от Майкъл Смит. Въпреки всички антики в стаята (скринът е от около 1900 г, а столът – от около 1750-та), тя разполага с всички съвременни удобства.

6

Тази спалня в във Филаделфия, в къща, проектирана от Томас Джейн. Столовете пред камината са по поръчка и съответстват на камината

7

Стая за гости в Сагапонак, Ню Йорк, проектирана от Christoff:Finio Architecture. Килимът е от Джонатан Адлер, столовете са от Neo-Studio от 1950 г.

8

Градска къща в Манхатън, проектирана от Robert A.M. Stern Architects. Тапетите са ръчно рисувани. Картините са на Frank J. Boros. Сатенените завеси са на Brunschwig & Fils.

9

В тази спалня в къща в Бостън, разработена от Thad Hayes Inc., австрийският лампион от Eric Appel се съчетава с мавританските столове от 19-ти век и фотьойлът от 20-те години на 20-ти век.

10

Рисунки на древни растения украсяват спалнята в калифорнийски дом, проектиран от Suzanne Rheinstein & Assoc.

11

А в Калифорния бившата спалня на Жизел Бюндхен и Том Брейди изглежда така:

12

Къща в Монтана, прокетирана от Michael S. Smith Inc.

13

Спалня в апартамент в Ню Йорк. Интериорният дизайнер Francis O’Haene обрамчва минималистичната камина с варикови рафтове.

14

Тази спалня е в къща в Малибу, проектирана от Denise Kuriger. Над камината е фотограия на Matthew Brandt, а над леглото са рисунки с туш на Van Hanos.

15

 

Снимки: Architectural Digest