Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

КО ДИЗАЙН – CREATIVO: Декоративни решения

Ко Дизайн също иаха много впечатляваща поява на сцената, но самото представяне беше още по-интересно. За да оцвети деня на всички присъстващи, както сама се изрази елена, тя е поканила представители от фабриката за бои и мазилки MP в Римини. Един от тези представители бе Франческа Морети, която пое думата, за да освободи ръцете на Елена, за да може тя да се впусне в показно измазване на платно на сцената заедно с опитен майстор, който правеше същото в другия край на сцената.

И така Ко Дизайн подплатяваха всичко казано в презентацията чрез показно на живо. Основен фокус на презентацията бе серията Creativo , която се състои от микроцимент със смола. Тя е предназначена както за мокри, така и за сухи помещения и разполага с огромна гама от цветове и възможности за приложение, които не се изчерпват само с пода, но може да се ползва и по стени, мебели, душ кабини и др. Франческа и Елена представиха още еко бои, които правят помещенията по-спокойни и подходящи за почивка.

Гледайте видео с шеметната презентация на екипа от Ко Дизайн и след това отворете файла със самата презентация, за да видите на какво са способни уникалните продукти Creativo.