Виж 1към1

Последните фирми, потвърдили участие в BUILDINGSTYLE 2024

Прочети още

Кохи.бг с три предложения за номинации в Строителни Бизнес Награди

KOHI BG е нова компания на българския пазар, но с дългогодишен опит в строителството на сглобяеми къщи в Европа. Те предлагат иновативни решения, които променят начина, по който хората мислят за строителството на домове. Използват екологично чисти материали от дървесина от сертифицирани гори, рециклирани материали и изолация с ниско въздействие върху околната среда. Строят домове с висока енергийна ефективност, намаляващи потреблението на енергия и въглеродния отпечатък. Оптимизират производствените процеси за намаляване на отпадъците и рециклиране на материалите. Подкрепят местни общности и създаване на работни места.

Предложенията за номинации са в категория „Дебют“, „Строителен продукт. Продукт от естествена дървесина“ и „Иновативен продукт и технология за екстериора“ с Каркасните панели за крупнопанелно строителство.

Предствяме ви строителните продукти на Кохи.бг, с които влизат в листата с предложения за номинации в категория Строителен продукт. Продукт от естесвена дървесина:

Каркасни панели за крупнопанелно строителство: KOHI BG предлага висококачествени, предварително изработени панели за бързо и ефективно изграждане на жилищни сгради, хотели и административни сгради. Панелите са изработени от екологично чисти материали, осигуряват отлична топлоизолация и звукоизолация, и отговарят на най-високите европейски стандарти.

Модулни къщи: Готови за монтаж модулни къщи, предлагащи гъвкавост и бързо решение за жилищни и търговски нужди.

Къщи на колела: Уникални мобилни домове, съчетаващи комфорт, функционалност и свобода на движение.

09.04.2024

„Идеал Стандарт – Видима“ – предложение за номинация в категория „Производител“

„Идеал Стандарт – Видима“ АД е новото предложение в категория „Производител“ в конкурса Строителни Бизнес Награди. Компанията е сред най-големите […]

Прочети още
21.05.2024

Магекс В и Глобус Билд номинирани в категория Строителен Продукт

Магекс·В· предлага на българския пазар постоянни наличности от широка гама пластмасови фиксатори за арматура, произведени от полиетилен (HDPE) и PVC, бетонови […]

Прочети още
Топливо АД