Виж 1към1

Цветни нюанси на BUILDINSGTYLE 2023: с Recolorezzo и CoDesign

Прочети още

Колекция, вдъхновена от природата: Керамични плочи I Naturali от Laminam

С I Naturali италианската компания налага нов канон за красота, елегантност и грандиозност

Всичко, което си представяш, е възможно!

Думите са на Пикасо, но днес ги взимаме назаем, защото са много близки до концепцията на италианската компания Laminam, световен лидер в производството на керамични плочи от естествени материали, гарантиращи качество, безопасност и устойчивост. Архитектурни повърхности, една от най-отличителните характеристика на които е минимална дебелина, събрана в големи размери.

I Naturali – колекция, неподвластна на времето

Колекция, вдъхновена от природата, изразена в цялата й красота, I Naturali предлага повърхности, които напомнят камъни от велика италианска архитектурна традиция: мрамор, травертин, базалт. Материали, които пленяват дори гении като Микеланджело.

Отличителна черта на колекцията е почвата. Естественият материал, който от една страна ни напомня за всички първични неща, а от друга – осигурява възможността да бъде употребена в най-пълния смисъл на думата. Така, възползвайки се от всички предимства на природния материал, керамичните плочи от колекцията придават уникална стойност на пространството, което покриват.

I Naturali съчетава историята и бъдещето, отговаряйки на актуалните архитектурни тенденции в световен мащаб, но и отдавайки почит на богатата италианска архитектурна традиция.

С тази колекция от Laminam отново задават нова естетическа парадигма, за да предложат универсални решения както по отношение на цветовете и текстурите, така и на методите на обработка и приложение. I Naturali включва 77 повърхности, които удивляват със своята текстура, позволяваща създаване на повърхности с изключителна естетическа приемственост.

Керамичните плочи, благодарение и на големите им размери, са еднакво подходящи както за пода на интериора, така и за плота в кухнята, за банята, та дори и за фасадата на семейната къща!


„Небето е граница“

Керамичните плочи от колекцията са изключително подходящи за облицовка на стени, за подови настилки, за фасади, за кухненски плотове, плотове за маси, за баня, за покрития за врати и стълбища. Предлагат се в различни цветове и нюанси, за да отговорят и на най-смелите очаквания на клиентите.

Ние сме дизайнери на нашите собствени пространства, търсещи уникалност.

Ние създаваме превъзходни повърхности, които да вдъхновяват дизайнери, архитекти и хора в
оформяне на местата за живеене, работа и забавление.

Проектиране на утрешния свят – етика и естетика

Не може да има естетика и технологично съвършенство, без уважение към околната среда и хората, категорични са от Laminam.


Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!06.03.2023

Къща без стени, но дом със сърце

Собствениците на тази къща, чието пространство е решено като абсолютно отворен план без стени, са млада двойка дизайнери. Уморени от […]

Прочети още
18.10.2022

Една къща с четири интериора: всяка колаборация е възможна!

Къща в малко селце на гръцкия остров Кастелоризо се превърна в емблема на забележителна дизайнерска колаборация. По инициатива на куратора […]

Прочети още