Виж 1към1

Пасив Хауз Шоп влизат в предложенията за номинации в четири категории

Прочети още

Компаниите Hörmann и Alumil избраха отново BUILDINGSTYLE – ще участват във форума и през 2023 г.

Скъпи приятели,

Както вече знаете, предстои 20-ото юбилейно издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE. Подготовката тече с пълна сила, а вълнението ни, както всяка година, е наистина голяма! 🙂

Вече много фирми – както утвърдени през годините партньори, така и нови, потвърдиха участието си за BUILDINGSTYLE 2023, който ще се проведе в края на месец ноември – от 21-ви до 24-ти включително, в СПА Комплекс Старосел. Сред тях са и водещите в строително-архитектурния бранш компании Хьорман България (Hörmann) и Алумил България (Alumil), които за поредна година избраха форума, за да представят новостите в своите портфолиа.

Хьорман България

Групата Hörmann е водещ производител на врати в Европа от близо век. А фактът, че от основаването на компанията през 1935 г. до днес са произведени и доставени по света над 20 милиона врати, потвърждава думите ни. И тази година с нетърпение очакваме в рамките на форума да ни представят интересни решения в областта на интериорните и индустриални врати, иновативни решения за контрол на достъпа и задвижващите механизми.

През 2022 г. от Hörmann ни представиха атрактивни решения за високоскоростни индустриални врати, през модерни концепции за интериора до съхранение на градинските инструменти в дизайнерски постройки. Какво ли са ни подготвили този път?!

Алумил България

Да ни информират за всичко ново и интересно от областта на високия клас алуминиеви системи за жилищни, административни и офис сгради, по време на BUILDINGSTYLE 2023, ще имат задачата от Алумил България. Решенията на компанията намират многообразни приложения в редица референтни проекти както у нас, така и по целия свят. Можем да кажем, че продуктовото им портфолио умело съчетава безупречна визия, технологии от ново поколение и най-висок клас материали за изработка на разнообразни модели врати и прозорци, окачени фасади, перголи, парапети, атриуми и др.

Както вече ви споменахме, от Alumil Bulgaria също за поредна година избират BUILDINGSTYLE, за да представят пред таргетирана аудитория от специалисти своите иновативни решения. Спомняме си, че през 2022 г. Елица Нейкова успя да спечели интереса ни с изключително вълнуваща презентация, на която ни показа впечатляващи проекти, реализирани с решения на марката.
Решенията на Alumil отдавна не се ограничават само до врати и прозорци, напротив – намират атрактивно приложение във всяка архитектурна среда.
Кои са другите участници, потвърдили присъствието си на 20-ото юбилейно издание на BUILDINGSTYLE, предстои да ви разкрием скоро. 🙂

Припомняме, че вариантите за участие на форума са два – с презентация и/или щанд. А с предимство за получаване на оферта и потвърждаване са фирмите, участвали в миналогодишното издание на форума. Припомняме и едно от водещите предимства на форума – че конкуренция в темите на презентиращите фирми няма.

При интерес за участие във форума с презентация или щанд, можете да се свържете с нас на телефон +359 8 88 98 55 55 или на е-mail: ani@1kam1.com. Лице за контакт: Ани Дамянова.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
22.12.2022

СНИМКИТЕ от BUILDINGSTYLE 2022 са тук! :)

19-ото издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE 2022 беше повече от успешно, повече от интересно и повече от полезно. Беше емоционално […]

Прочети още
06.12.2022

Под знака на успеха: Незабравим BUILDINGSTYLE 2022 с грандиозно парти за „20 години 1към1“ /част 1/

снимки:M. S. V photographers Тотален фурор на 19-ото издание на архитектурно-строителния форум: смях и сълзи, много подаръци и изненади – […]

Прочети още
Топливо АД