Кралицата търси да наеме ръководител на ремонт за Бъкингамския дворец


Кралското домакинство влиза в основен ремонт – и то по повече от един начин. На фона на новината, че принц Хари и Меган Маркъл се оттеглят от официалните си кралски задължения, Бъкингамският дворец е подложен на огромен ремонт на стойност 479 милиона долара, а кралица Елизабет II си търси някой, който да ръководи проекта. Според официална обява за работа, идеалният кандидат е човек, който вече има опит с проекти в строителството на исторически сгради, има страхотни комуникационни умения и е добър в цифровите познания. Ролята ще включва предоставяне на подкрепа за стратегическия планиращ и осигуряване на комуникация между мениджърския офис и всички различни изпълнители и консултанти.

„И два дни няма да са еднакви, с което разнообразието и темпото ще ви предизвикат“, обещава длъжностната характеристика. „Но докато подкрепяте другите, ще имате изключителни възможности да развиете собствената си кариера в страхотна екипна среда. И това, че допринасяте за бъдещето на емблематична сграда, ще ви вдъхнови да сте активни всеки ден. „

Новият ръководител ще се присъедини към съществуващ екип с годишна заплата от около 49 400 долара в зависимост от опита, плюс пълните обезщетения и работа 37,5 часа седмично в продължение на пет дни. В момента цялостното обновяване се очаква да продължи цяло десетилетие, като проектът предвижда 775-стайния дворец да бъде ремонтиран крило по крило, така че кралицата и нейното семейство могат до голяма степен да продължат със събития си както обикновено.

Тъй като това е първият основен ремонт след 50-те години на 20 век, той ще се съсредоточи върху практически проблеми като водопроводни тръби, отоплителни и електрически кабели, както и някои актуализации на рухналата предна фасада. Заинтересованите кандидати не трябва дасе забавят, разбира се – LinkedIn показва, че вече има повече от 200 кандидати, а заявленията са отворени едва до 11 февруари.

Източник: ArchitecturalDigest.com

Снимка: Getty Images