Виж 1към1

Фирма ROREX предложена за номинация в категория „Дебют“

Прочети още

Ксела България и Ardex България също се включват в BUILDINGSTYLE 2023

Семейството на BUILDINGSTYLE 2023 продължава да расте, а Ксела България и Ardex България се присъединяват към нас, за да ни представят новостите при строителните продукти от автоклавен клетъчен бетон и при дренажните системи. Иначе казано – продукти, които всеки строител, архитект или строителен предприемач трябва да познава. Това, по традиция, ще се случи в края на месец ноември – от 21-ви до 24-ви, в уютната обстановка на СПА Комплекс Старосел, където заедно ще отпразнуваме и 20-я рожден ден на BUILDINGSTYLE 🙂 .

КСЕЛА България

Ксела България, дъщерно дружество на Xella Group (със седалище в Дуисбург, Германия), е на българския пазар повече от четвърт век. Основната дейност на фирмата е свързана с производството на строителни продукти за зидария от автоклавен клетъчен бетон, предлагани под търговските марки YTONG, Silka и Multipor.

Блоковете YTONG се характеризират с висока топлоизолационна и топлоакумулираща способност, нечувствителност към влага и огнеустойчивост. Топлоизолационните системи Multiporпредлагат екологични решения за устойчиво строителство и за саниране на сгради, а основният компонент на системите представлява изцяло минерален продукт, произведен от пясък, вар, цимент и вода.

Жилищен проект, реализиран с Xella

Silka пък е разпознаваемата по цял свят марка за калциево-силикатни строителни елементи, произведени от естествени суровини, които природата ни е предоставила в неограничени количества. А стените, иззидани със Silka, влияят благоприятно за създаването на здравословен микроклимат в помещенията.

ARDEX България

Германската група ARDEX присъства на българския пазар от 2000-та година и е добре позната у нас като един от водещите производители на специални продукти за строителството и строителна химия, с които успява да предложим най-подходящия материал за всяка специфична проблемна зона.

Водата, казват мъдрите, може да бъде едновременно приятел и враг на човека, пък било то и строител… Затова и акцент в представянето на ARDEX тази година на форума ще бъдат именно решенията за оптимално отводняване – цялостни дренажни системи – повърхностни или стъпаловидни, които предпазват външните повърхности повече от 30 години от щети, свързани с времето, като ефлоресценция, щети от замръзване или растеж на плевели.

Тези системни решения са подходящи за облицовки от керамика, естествен или изкуствен камък – за всякакъв начин на полагане, както и за силно натоварени повърхности. Разбира се, има множество подробности по отношение на разработките и монтажа, които очакваме да научим с нетърпение по време на форума.

BUILDINGSTYLE 2023

Ако желаете да участвате във форума с презентация и/или щанд, за да представите своите продукти и услуги пред таргетирана аудитория от специалисти в строително-архитектурния бранш, можете да се свържете с Ани Дамянова на телефон +359 8 88 98 55 55 или на е-mail: ani@1kam1.com за повече информация.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
05.04.2023

Компаниите Hörmann и Alumil избраха отново BUILDINGSTYLE – ще участват във форума и през 2023 г.

Скъпи приятели, Както вече знаете, предстои 20-ото юбилейно издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE. Подготовката тече с пълна сила, а вълнението […]

Прочети още
26.04.2023

Технопанел и Etex ще представят най-новите си продукти на BUILDINGSTYLE 2023

Можем да се похвалим, че интересът към 20-ото юбилейно издание на форума BUILDINGSTYLE е все така голям, а програмата, по […]

Прочети още
Топливо АД