Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

Кухненски смесители GROHE Essence

GROHE Essence

Нежна интерпретация на класическия начин на живот. За хората, които са фенове на изчистени, семпли, визуално привлекателни дизайни, GROHE Essence носи естетика без претенции. Тази гама разчита на балансиран, модерен стил и осигурява свобода за креативни идеи за обзавеждане и иновативни технологии.

Колекцията GROHE Essence се характеризира със своята хармоничност, като всеки продукт е перфектно изпипан във всеки един детайл – както технически, така и визуално.

Кухненският смесител GROHE Essence е идеалното решение за кухни, в които се търсят удобство и гъвкавост.

Изберете между два модела – с подвижен чучур или с метален издърпващ се накрайник с двойна струя, който предлага лесно превключване между аератор и душ. Издърпващият се накрайник е изключително удобен за изплакване на зеленчуци и пълнене на големи съдове с вода. Осигурява широк обхват при използване на двойни мивки например. След като приключите работа, системата GROHE EasyDock гарантира лесното прибиране на накрайника обратно на мястото му. А за оптимално удобство чучурът при всички модели се върти на 360 ˚.

Всички смесители разчитат на технологията GROHE SilkMove, за да осигурят плавно движение на ръкохватката за безпроблемно управление. Възможност за избор между десет страхотно изглеждащи и трайни покрития доказва, че страхотният дизайн не трябва да означава компромис по отношение на функционалността.

Вдъхновен от световните цветни тенденции, появяващи се на международни дизайнерски изложения, GROHE предлага 10 цветни покрития. Те са представени в цялостната линия Essence. И както винаги, цялото продуктово портфолио на GROHE е с доказано високо качество. Всички компоненти на смесителите, осигуряващи лесно управление и перфектен външен вид, преминават през многобройни тестове за издръжливост. Това важи и за красивите GROHE Colors. Цветните покрития изцяло оправдават стандартите на марката като предлагат същото качество и трайност, както познатите хромирани продукти на GROHE.

кухненски смесители

Смесителите GROHE Essence са създадени така, че да запазят красотата си десетилетия наред.

Специалната рецепта за успех се крие в дълготрайното и качествено покритие на повърхността. GROHE използва модерна технология, за да осигури изключително качествени покрития на своите потребители. Цветните покрития, постигнати чрез PVD (Physical vapor deposition) технология гарантират, че повърхността е три пъти по-твърда отколкото при стандартните хромирани продукти. Освен че е по-твърда, повърхността е и десет пъти по-устойчива на надрасквания, за да може да й се наслаждавате цял живот.

Поставете финалния щрих в своята кухня с GROHE Essence Colors и се наслаждавайте на лесното управление и удобни характеристики години наред.

Вижте още: