Виж 1към1

1към1 излиза в Коледна ваканция: Светли празници!

Прочети още

Луксозен жилищен проект от дизайнерите на Aston Martin

Това е дебютен проект, с който компанията предприема луксозно архитектурно пътуване из Азия.

Ако караш Aston Martin, то следва ли от това, че трябва и да живееш в дом, чиито гаражи са достойни да приютят някое от бижутата на марката?! Този въпрос си задаваме, след като от компанията обявиха, че продължават своето пътуване в света на архитектурата. След реализирането на два луксозни жилищни проекта Sylvan Rock и Aston Martin Residences в Маями, сега автомобилният лидер прави архитектурен дебют и в Токио. А целта – реализацията на изцяло нов и мега луксозен дом на улица Омотесандо в японската столица.

№ 001 Minami Aoyama

Проектиран в сътрудничество с японския лидер в областта на недвижимите имоти VIBROA, четириетажният имот, наречен № 001 Minami Aoyama, е първото стъпване на автомобилната компания на азиатския жилищен пазар. Елегантният дизайнерски език на производителя може да бъде открит във всеки един сантиметър от проекта, включващ винарска изба, домашно кино, фитнес зала и частен СПА център.

Работейки с местен архитект, екстериорният дизайн на дома се ръководи от признатите дизайнери на Aston Martin, които отговарят и за интериорния стил на имота и внимателно подбраните мебели.

На показ!

Специално място в 4-етажната къща е отредено и за луксозните возила. Приземният етаж е превърнат във визионерска галерия, в която могат да се изложат няколко автомобила. А почитателите на луксозния бранд могат да им се насладят дори по време на вечеря – от трапезарията с изглед към галерията.

Множеството дневни зони, спални и офис пространство са с изискан дизайн, внимателно подбрани марки мебели и най-важното – напълно в дизайнерския дух на премиум автомобилите.

Не по-малко вдъхновяваща от автомобилната галерия е и очарователна покривна тераса, разкриваща хипнотизиращи гледки от пейзажа на Токио.

Designed by Aston Martin

„Тази къща, с подпис „Проектирана от Aston Martin“, е нашият лайфстайл проект, с който стъпваме не само в Япония, но и в Азия изобщо и вярваме, че ще допринесе за присъствието на марката ни на стратегически развиващия се пазар на Япония“, казват от автомобилната компания.

П.П. № 001 вече е продаден на частен купувач и трябва да бъде финализиран през ноември 2023 г. Крайната цена, която собственикът е платил обаче, остава в тайна.

Снимки: Aston Martin

10.11.2022

Новият топмодел на Q фамилията

• Луксозно оборудвано SUV Coupé за бизнес и удоволствие • Мощен 3.0 TDI quattro с максимална мощност 210 кВт (286 […]

Прочети още
Bentley 18.04.2021

Bentley Motors обяви първия си жилищен комплекс

Bentley Motors обяви, че строи първия си жилищен небостъргач. Луксозната кула в Маями ще се реализира в партньорство с Dezer […]

Прочети още