Виж 1към1

„Дървото на здравето“ – една история за добротворство от Бургас

Прочети още

Луксозната къща на ТВ водещ шокира американците (снимки)

Недвижимите имоти за звезди са често доста луксозни и големи. Хората обикновено са любопитни да разберат в какъв разкош живеят известните. Такъв е случаят и с имението на американския телевизионен водещ д-р Фил. Той е добър приятел на Опра Уинфри и е познат на поколения американци. Имотът му, обаче събуди противоречиви емоции сред сънародниците му и скоро се превърна в повод за подигравки, предизвиквайки скандал в социалните мрежи.

Отвън домът прилича на типична луксозна къща в Бевърли Хилс, но това, което обявата описва като „еклектични облицовки“ вътре, наистина шокира всички любопитни. Освен пищен дизайн и странни произведения на изкуството, къщата разполага и с трапезария, на чиято стена са подредени автоматични оръжия.

През последните месеци САЩ са разтърсени от невинните жертви от стрелби на обществени места и леките закони за автоматични оръжия, достъпни за почти всеки. В случая недоволството е породено от това, че публична фигура се отнася с такова пренебрежение към един от най-тежките проблеми на страната.

Вижте всички странности в този имот и какво предизвика възмущението.