Мадона се заселва в португалски замък от 18-ти век


Мадона наскоро разказа за живота си  в лондонския си дом, където отглежда 6-те си деца. Тя разказа за премеждията пред една майка с голямо семейство и какви са ежедневните активности на членовете в семейството. Разбира се, оказа се, че да си дете на Мадона е едно непрестанно парти изпълнено с танци и веселие.

Парти-семейството, обаче, сега ще се мести в нов дом: имение от 18-ти век в близост до Лисабон, Португалия. Според постовете на Мадона в социалните мрежи, тя е купила къщата с площ от 1500 квадратни метра, която включва 4 спални, 7 бани и къща за гости. Размерът на сделката е за близо 9 млн. долара.

Новият дом на семейството всъщност е историческото имение Quinta do Relogio и се намира в красивото село Синтра, на около 30 минути с кола от Лисабон. Но докато дворецът на върха на хълма може да бъде идеален дом за кралицата на попа, то децата й просто го виждат като място за танци.

Мадона твърди, че децата й са забравили за нейната слава, или поне 5-годишни близнаци, които тя осинови от Малави преди седем месеца. Например, когато нейна хитова песен се чува по време на вечеря, 11-годишният Дейвид информира малките близнаци, че певицата е майка им. „Те просто казаха“Хъх?“, казва Мадона. „Те нямат представа“, допълва тя, „и това е хубаво нещо. Аз съм само майка им.“

Източник: Instagram, Architectural Digest