Виж 1към1

Последните фирми, потвърдили участие в BUILDINGSTYLE 2024

Прочети още

Магекс В и Глобус Билд номинирани в категория Строителен Продукт

Магекс·В· предлага на българския пазар постоянни наличности от широка гама пластмасови фиксатори за арматура, произведени от полиетилен (HDPE) и PVC, бетонови фиксатори и метални фиксатори за арматура

Спрямо приложението им пластмасовите фиксатори се разделят на няколко категории:

  • фиксатори за стандартно приложение при метални и дървени кофражи
  • фиксатори за употреба върху мека основа (земя, топлоизолация, хидроизолация)
  • тръбни стенни фиксатори и системи за водоплътното им подсигуряване
  • фиксатори за укрепване на кофражи
  • фиксатори за тунелно строителство

Спрямо основната им функционалност обаче, биват две основни групи: фиксатори за хоризонтална и фиксатори за вертикална армировка.

Бетоновите фиксатори за арматура са произведени от циментов разтвор подобрен с епоксидни смоли и пластификатори и армиран с фибри, т. нар. фибробетон или фазербетон. Бетоновите фиксатори се делят на две основни подгрупи – линейни и точкови.

Металните фиксатори за арматура, произведени от стоманизирана армировка с диаметър 3, 4 или 5 mm са предназначени за двойно армирани плочи, стени и настилки. Предлагат се в три дизайнови решения – линейни, змиевидни, широкоплощни

Глобус Билд ЕООД е изцяло българска компания, която влага всичките си усилия и знания, за да предостави на потребителя висококачествени продукти, според европейските стандарти, но на български цени.

Влага се огромен ресурс от знания, труд и време за усъвършенстване на познатите вече сухи строителни смеси – цимент, шпакловки и лепила. Обогатява се продуктовата гама с пяни, силикони, топлоизолационни системни решения, хидроизолация, грундове, мазилки, фасадни бои и интериорни бои от ново поколение специално разработени за нуждите на всеки елемент от дома на съвременния човек.

Съвместната работа с производители от Италия, Естония и Гърция гарантира качеството на продукти GLOBUS и е доказателство за широкия хоризонт, който фирмата има. Износът на продукция зад пределите на страната е ясен показател, че влаганите усилия отварят все повече врати.

GLOBUS разполага с няколко производствени бази, а технологиите, с които фирмата гради капацитета си се обновяват и разширяват с бързи темпове, така че да отговорят на нуждите на все по-взискателния пазар, и да покрият изискванията на клиента – достъпна цена/безупречно качество.

Топливо АД