Виж 1към1

Започна подготовката на BUILDINGSTYLE 2024    

Прочети още

Мебели Carmen и StoCretec са новите попълнения в отбора на BUILDINGSTYLE 2023

Мебели Carmen и немската компания StoCretec са новите попълнения в „отбора“ на BUILDINGSTYLE 2023. 🙂 Така листата с участниците, избрали да представят своите продукти и решения на 20. юбилейно издание на строително-архитектурния форум става все по-пъстър и… интересен. И да си признаем, вече нямаме търпение за предстоящата ни среща от 21. до 24. ноември в СПА комплекс Старосел!

Мебели Carmen

Мебели Carmen предлага на българския пазар стилно и първокласно обзавеждане за дома и офиса. Богатият асортимент включва разнообразие от канапета и фотьойли, дивани с релакс механизъм, холни маси, елегантни предложения за трапезарията и съвременни, функционални офис мебели.

Продуктовата гама на компанията е изключително широка и впечатлява с голям избор от цветове. От модели с авангарден дизайн за любителите на модерната интериорна естетика до вечни, минималистични решения за тези, които ценят класическата визия.

Carmen е утвърдена марка, собственост на „Биттел“ ЕООД – българска компания с богата история, обхващаща повече от две десетилетия. Портфолиото на Bittel включва още: климатични системи на световни брандове като Daikin, AUX, Toshiba, домофонни системи, видеонаблюдение, телекомуникационно и smart home оборудване. 

Част от колекцията на мебели Carmen можете да откриете в шоурумите на компанията в София и Пловдив, където има стотици изложени модели или да посетите офисите във Варна и Бургас. Пълният асортимент на марката може да разгледате в сайтa www.carmen.bg.

StoCretec

StoCretec e  немска компания и световен лидер в областта на строителната химия. Компанията произвежда множество продукти в областта на фасадни топлоизолационни системи и интериорни бои и мазилки, акустични системи, защитни покрития за бетон, конструктивно усилване и репарация на бетон,  саморазливни подови покрития. С множество референти обекти, продуктите StoCretec са се доказали като дълготрайно и устойчиво решение за строителната индустрия.

От любовта към строителството: Изграждайте съзнателно.

„Сграда, която е построена по правилния начин, е построена да издържи: с правилния партньор, правилните материали и с мисъл за бъдещето. Ние вдъхваме живот на вашите проекти. Заедно. Естетично, устойчиво и функционално“, споделят от StoCretec.

BUILDINGSTYLE 2023

Ако и Вие желаете да сте част от най-мащабното събитие в бранша, на което да представите своите продукти и услуги с презентация и/или щанд пред таргетирана аудитория от специалисти, можете да се свържете с Ани Дамянова на телефон +359 8 88 98 55 55 или на е-mail: ani@1kam1.com, или чрез формата за учасие, а ние ще се свържем с Вас, за да Ви запознаем с всички възможности!

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
25.09.2023

Включи се в 20. юбилейно издание на BUILDINGSTYLE сега!

От 21 до 24 ноември в СПА комплекс Старосел ще се проведе 20-ото юбилейно издание на строително-архитектурния форум BUILDINGSTYLE – […]

Прочети още
18.09.2023

20-то юбилейно издание на архитектурен форум BUILDINGSTYLE

Обратното броене започна! Малко е времето, което остава до началото на строително-архитектурния форум BUILDINGSTYLE 2023, а емоциите и нетърпението буквално […]

Прочети още