Метекно България представя АГРОПАНЕЛ


Метекно България АД взима участие в есенното издание на  Международно специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО 2016, което ще се проведе от 30-ти август до 3-ти септември на летището в Стара Загора- Щанд E22.

По време на изложение Метекно България ще представи нов продукт – АГРОПАНЕЛ. Той е специално създаден, за да удовлетвори съвременните изисквания на една модерна ферма и е най-най-подходящото строително покривно решение за ефективното изграждане и развитие на вашето селскостопанско предприятие.

Иновативен, с редица преимущества, АГРОПАНЕЛ е идеален за селскостопански постройки с наклон на покрива повече от 7%.

roof

Покривът е изграден от няколко слоя, както е показано на схемата по-долу. Вътрешната повърхност на покрива е от стъклофибърен полиестер. Той представлява ламиниран лист, изработен от UV стабилизирани полиестерни смоли с пълнеж от стъклени фибри, представляващ 25% от теглото на ламината. Полиестерното лице на панелите е устойчиво на въздействието на микроорганизми, бактерии, мухъл и има добра химическа устойчивост към киселини, алкохоли, основи и разтворители.

roof2

Благодарение на тези му качества покривът притежава отлична топлоизолация, икономичен е, екологично чист и безвреден, устойчив и най-важното – дава комфорт на животните.

рооф3

Монтажът на покрива става бързо и лесно като по нищо не се различава от монтажа на стандартен покривен панел.

рооф4