Виж 1към1

ЙАФ България с две предложения за номинации – „Строителен продукт. Продукт от естествена дървесина“ и „Устойчиво развитие“

Прочети още

Минералните топлоизолационни плочи Multipor са  новото предложение за номинация в Строителни бизнес награди

Днес нашето предложение за номинация в категория Строителен продуктПродукт от естествена дървесина са топлоизолационните системи на Ксела България – Multipor. Те са екологично решение за устойчиво строителство и за саниране на сгради. 

Основният компонент на системите са изолационните плочи Multipor. Те са изцяло минерален продукт, произведен от пясък, вар, цимент и вода. Специфичната му структура наподобява тази на изпитания и утвърдил се масивен строителен материал Ytong и придава на леките и лесно обработваеми плочи отлична комбинация от ключови характеристики: стабилност на размерите, паропропускливост и негоримост.

На този изолационен материал е присъден знака на ‘‘natureplus‘‘, удостоверяващ качествата му на устойчив и дълготраен продукт.  

Минералните плочи Multipor освен отлична топлоизолация притежават и най-високия клас по реакция на огън – А1, с който се означават напълно негормите материали. Дори и при екстремно високи температури, материалът не отделя токсични изпарения, дим или пламтящи частици. Продуктът е с изцяло минерален състав и е щадящ за околната среда.

За Ксела България

Строителните материали на КСЕЛА са изключително подходящи за ново строителство и саниране. Продуктите предлагат отлични възможности за изпълнение на нискоенергийни сгради. Предоставят широка гама от предимства – от топло- и звукоизолация до комфортен микроклимат в помещенията.

12.12.2016

Ксела България: YTONG и Multipor в архитектурното проектиране

Представянето на инж. Бойко Пенев може да се каже, че е от онези, които съдържат от всичко. Чухме малко повече […]

Прочети още
18.12.2017

КСЕЛА БЪЛГАРИЯ – „Минерални топлоизолационни плочи Multipor“

Ксела България представиха топлоизолационните плочи Multipor, които са с толкова широко приложение и характеристики, че е трудно за вярване. Заводът […]

Прочети още
Топливо АД