Момиче обзаведе апартамента си само с мебели втора ръка


Няма нещо, което един млад човек да не може да постигне. Такъв е случаят и с Лиз, която живее в светъл и просторен апартамент, който всъщност е част от стара фабрика за текстил във Филаделфия. Лиз, обаче, може да се похвали, че почти всички мебели в апартамента са нейно произведение.

От слънчевата й спалнята има достъп до покрива на сградата, където има невероятна гледка към центъра на Филаделфия на югозапад и към моста Бен Франклин на изток. Районът, в който живее Лиз е стара индустриална зона, чията история и архитектура все още се пазят.

Лиз работи в един от най-големите магазини за втора ръка стоки в града. Работата там определено й дава възможност да изпълни дома си с наистина специални и уникални предмети, но също така все един предмет е бил преправен лично от нея. „Моят дом винаги се развива и се променя. Постоянно местя и внасям нови предмети, за да поддържам нещата свежи и да правя място за нови допълнения. Това е част от ежедневието ми! Много неща влизат и излизат от магазина, но аз винаги съм любопитна какво ще стане с поредното съкровище намерило своя нов собственик. Надявам се, че те ще ги обичат и ценят толкова, колкото и аз!“, споделя Лиз

 

 

Източник: Aparthmentherapy.com