Виж 1към1

1към1 излиза в Коледна ваканция: Светли празници!

Прочети още

МРРБ: Гражданите могат да започнат подготовка на документите за саниране

етажната собственост

Общинските и районните администрации са водещи партньори по програмата за саниране – при изпълнението на проекти по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фон – Етап I“, напомнят от регионалното министерство. Гражданите, които искат да кандидатстват по програма, могат да се обръщат към тях за подготовка на документите.

Сдруженията на собствениците трябва да сключват партньорски споразумения с общините преди подаването на предложения за изпълнение на инвестиции.

За улеснение на процеса на кандидатстване Министерството на регионалното развитие и благоустройството публикува списък на лица за контакт, които общинските администрации са определили.

Представителите на Сдруженията на собствениците могат да осъществят връзка с тях преди да започнат подготовката на документи за кандидатстване, както и по въпроси свързани с цялостния процес на кандидатстване.

Списъкът е публикуван на страницата на МРРБ в раздел „Проекти по НПВУ“, подраздел „Инвестиции по НПВУ“, секция „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд“.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
сгради 01.12.2022

КАБ настоява за спешни промени в Наредбата за енергийните характеристики на сградите

Камарата на архитектите в България (КАБ) настоява МРРБ да промени в кратки срокове новата Наредба за техническите изисквания към енергийните […]

Прочети още
29.11.2022

Арх. Шишков: Решението на КС за парите на пътните фирми не ме учудва

Решението на Конституционния съд не ме учудва. Още преди да стана министър, бях казал, че не е работа на Народното […]

Прочети още