Виж 1към1

1към1 излиза в лятна ваканция :)

Прочети още

МС одобри 3 млн. лв. за довеждаща инфраструктура до нов завод в с. Бенковски

бедствия мерки

Министерският съвет прие Решение за одобряване на финансирането на публична общинска инфраструктура по реда на Закона за насърчаване на инвестициите (ЗНИ). Инфраструктурата се изгражда във връзка с изпълнението на сертифицирания по ЗНИ инвестиционен проект „Производствена и складова база за двуколесни превозни средства“, с. Бенковски на „Пиерер & Макском Мобилити“ ООД. Инвестицията по проекта на компанията е в размер на 85 млн. лв. С реализацията й ще бъдат разкрити 1 000 нови работни места, съобщават от пресслужбата на кабинета.

От бюджета на Министерството на иновациите и растежа на Община Марица ще се предоставят финансови средства в размер на до 3 308 947 лева с ДДС.

Средствата са за изграждане на елементи от общинска пътна инфраструктура: „Довеждаща техническа инфраструктура за новоизграждаща се индустриална зона Марица север“. 

Новоизградената инфраструктура ще бъде собственост на община Марица.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
04.07.2022

В Пловдив откриха нов завод за бетоновози с инвестиция от 17 млн. евро

Нов завод за бетоновози заработи в Пловдив. Това е третата инвестиция в нова производствена база на „Либхер“ в Тракия икономическа […]

Прочети още
имоти 24.06.2022

„Заводпроект“ отдава под наем 28 имота с топ локации в София, а печалбата – 2000 лв.

Дейността на „Заводпроект“ ЕООД и „Лабело“ЕООД – дъщерни дружества на „Софийски имоти” ЕАД, е непрозрачна, неефективна и губеща за Столична […]

Прочети още