Виж 1към1

„Дървото на здравето“ – една история за добротворство от Бургас

Прочети още

Най-луксозната пещера в света (СНИМКИ)

Търсите ново място за живеене, но сте уморени от същите стари, скучни четири стени и покрив? Така наречената „най-луксозната пещера в света“ се продава и е доста далеч от пещерните жилища на нашите предци.

Разположен в отдалечен район на Арканзас, Beckham Creek Cave Lodge първоначално е построен като скривалище за бомби, но е реновиран в луксозен хотел. Той може да побере до 8 гости в подземен лабиринт от сталагмити и сталактити, собствен водопад и дори външна площадка за хеликоптер за тези, които трябва да си тръгнат бързо.

Сега, обаче, собственикът на хотела, който взима по 1200 долара на нощувка, продава уникалното място. То предлага усещане като във холивудски филм със супергерои, но също така задоволява и нуждите на  желаещите малко уединение, заобиколени от природата и цяла мрежа от пещери за проучване. Търгът за имота започва от $ 2,5 милиона.

„Сгушен в жива пещера, тази къща разполага с всички съвременни удобства като същевременно се запази естествените стени и форма на пещерата“, собствениците описват имота.

Източник: BoredPanda