Виж 1към1

1към1 излиза в лятна ваканция :)

Прочети още

Най-цветният апартамент: Творческо гостоприемство от Милано

Проектът POSThome в Милано, Италия, е замислен по време на първия локдаун в резултат на ковид пандемията като интелигентен апартамент под наем, в който безопасността, комфортът и технологиите се обединяват, за да отговорят на нуждите от „новата нормалност“.

Сега, две години по-късно, екипът на Кампоне трансформира жилищната си концепция в ново, по-функционално и още по-привлекателно пространство. И най-вероятно в най-цветния дом, който изобщо е прокетиран в Милано през последните няколко години.

Апартаментът се намира в сграда от 30-те години на миналия век, точно в сърцето на италианския метрополис.

Дизайнът на апартамента отразява еволюцията на гостоприемството и пътуването.

С интериорния проект Кампоне иска да го превърне в творческо убежище, пълно с живи цветове, различни текстури и естествени материали.

„Posthome сега отразява някои дългосрочни промени, като например еволюцията в концепцията за гостоприемството и в подхода към темата за пътуването. Превърна се в творческо убежище, в място за връщане към най-дълбоките корени на интуицията“.

Интериорът е създаден след задълбочени проучвания на екипа относно жилищните нужди на световното население, възникнали в резултат на световната пандемия, която промени нуждите на домашното пространство.

Затова всички зони в POSThome са хибридни и отворени помежду си. Така могат да използват пълноценно според нуждите и желанията на наемателя, предлагайки пълноценно домашно изживяване.

Като допълнение, екипът на студиото създава и светеща инсталация под името „Светлината като облаци“.

Арт произведението е направено от 100% рециклируеми материали и е създадено в духа на устойчивостта.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!

хотели 15.07.2022

Топ 5 на най-скъпите хотели в света

В сезона на ваканциите често разглеждаме разнообразни предложения за почивки и екзотични дестинации. Разглеждайки кое от кое по-изкушаващи предложения, решихме […]

Прочети още
апартамент 04.07.2022

Супер цветен и много арт, този апартамент има формата на пещера

Реалността е фалшива. Мечтите са истински. Играта на думи в името на този интересен проект – „Dreamscape“ (което можем да […]

Прочети още