Нов модерен офис център отваря врати в Пловдив


Този февруари водещият доставчик на офис услуги и работно пространство Regus ще открие своя първи офис център в Пловдив. 28 модерни офиса и 124 напълно оборудвани работни места ще бъдат на разположение от 27 февруари на всеки предприемач, който желае да развива бизнес в Града на тепетата.

Откриването на новия център отговаря на нарастващото търсене на гъвкаво работно пространство в България и развитието на Пловдив като топ бизнес дестинация. Според скорошно проучване на Regus, 54% от работещите българи заявяват, че търсенето на гъвкаво работно пространство продължава да се увеличава в резултат на желанието на служителите за по-добро равновесие между професионалния и личния живот. Броят на фрилансърите в страната постоянно расте, заедно с търсенето от служителите на гъвкаво работно време. Фрилансърите в България само в сектора на ИКТ, например, са над 30 000 души според данни на изследователската компания CBN Pannoff, Stoytcheff & Co. от 2017 г.

Междувременно 2017 бе рекордно силна година за град Пловдив. Имотните сделки, сключени в града, са на стойност над 600 млн. лева, а нивата на безработицата са впечатляващо ниски – под 3%. Прогнозата за 2018 г. е градът да привлече инвестиции за десетки милиони лева, като същевременно осигури поне 1000 нови работни места.

Катерина Ману, регионален генерален мениджър на Regus за Гърция, България и Кипър, коментира: „След успеха на нашите 3 офис центъра в София и забележителния бизнес растеж на град Пловдив беше логично решение да отворим офис център Regus тук. Ние сме много развълнувани да предложим нашите модерни офис решения на бизнеса в очарователния град Пловдив – европейската столица на културата за 2019 г.“.

Разположен в модерна сграда на бул. „Васил Априлов“ 124, новият бизнес център Regus със своя впечатляващ съвременен интериор е създаден, за да осигури уникална и вълнуваща работна среда, която да отговаря на нуждите на малкия и на големия бизнес.

 

Оборудван с висок клас IT и телекомуникационна инфраструктура, новият център Regus ще отговори на нуждите на всички клиенти. Гъвкавият офис център ще бъде първият по рода си в Пловдив, предоставящ уникални офис решения – от офиси с различен размер и голямо co-working пространство до уютно бизнес кафене, креативно пространство за дискусии и уединени кабини за телефонни разговори и срещи. Всички тези услуги могат да бъдат ползвани за час, ден, седмица или за дългосрочен период в зависимост от нуждите на клиента, тъй като гъвкавостта е в основата на бизнес модела на Regus. Всички центрове Regus са перфектното решение не само за местни предприемачи, но и за чуждестранни бизнесмени, които искат да навлязат на българския пазар, без да се ангажират с традиционните дългосрочни договори за наем.

Катерина Ману добави: „Модерните развиващи се градове се нуждаят от модерен и динамичен бизнес. Те, от друга страна, се нуждаят от гъвкавост, мобилност и правилното място за успех. Всеки бизнес, базиран в Пловдив, или всеки, който просто е на бизнес посещение в града, може да се присъедини към нашите два милиона клиенти по цял свят, като се възползва от предимствата на модерните и гъвкави офис решения на Regus.“