Нова колекция отоплителни тела за баня


Фирма „Корадо-България” АД представи новата си колекция тръбни отоплителни тела за баня. Линията радиатори KORALUX е въведена от началото на март този година и за първи път беше представена на търговското изложение във Франкфурт ISH 2011, което се състоя в средата на март. 

Благодарение на новите производствени технологии, отоплителните тела KORALUX вече стават по-достъпни за още по-голяма група клиенти. Линията тръбни отоплителни тела за баня (лири) е в три нови продуктови серии, които покриват изцяло изискванията на всички целеви групи. Качествата и предимствата на отделните поредици са съобразени с изискванията на клиентите и се основават на дълъг опит. Самите наименования на поредиците – COMFORT, CLASSIC и STANDARD – ясно показват в какво се състои предимството на всяка от тях.

 
KORALUX STANDARD
При тази поредица ще намерите и най-малкото тръбно отоплително тяло на пазара. С широчината си, която е само 40 cm, е идеално за малки бани или като алтернативно тяло, подходящо за комбиниране с друг тип отопление като например подово. Присъствието му в банята ще бъде оценено от всеки, който се нуждае от отопление на малки помещения.
Размерите на продуктите от тази линия са: основни дължини 400 mm, 500 mm, 600 mm и височини – 700 mm, 900 mm, 1220 mm, 1500 mm.
 
Всички лири KORALUX са съобразени с изискванията на клиентите. Освен на външния вид е обърнато внимание и на широките възможности за използване и свързване към съществуващото отопление на обектите, вариантите на стандартно и модерно централно свързване се подразбират. Същото важи и за комбинативността им с комплекта за електрическо отопление или следваща възможност е вариантът за пряко електрическо отопление.

Повече информация за всички поредици и техните характеристики четете в следващия брой (57) на списание „1към1 в строителството”.


 

Вашият коментар