Виж 1към1

Експерти обсъдиха важните за Пловдив инфраструктурни проекти

Прочети още

Нова серия ръчни душове от GROHE – Rainshower SmartActive

С най-новата иновативна технология на GROHE, вече може да се наслаждавате на повече усмивки:) под душа. Ръчните душове Rainshower SmartActive предлагат смарт функции и иновативно управление. То осигурява комфортно душ изживяване, съобразено с вашите предпочитания.

Разнообразието от дизайни и цветове пък позволява да изберете своя душ, според личния си вкус. Така може да се отдадете на приятно отпускащо изживяване след натоварен ден.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С удобния GROHE SmartTip контролер е възможно интуитивно превключване между три вида струи. Това прави Rainshower SmartActive най-иновативните ръчни душове в продуктовото портфолио на GROHE. Само с натискането на един бутон на гърба на душа можете  да изберете между  ободряващата струя Rain, мощната струя Jet или отпускащата струя ActiveMassage. При използването на струите Rain и Jet може да разчитате, че новата технология GROHE DripStop значително ще намали последващото капане, след спиране на водата и допълнително да увеличи комфорта от цялостното душ изживяване.

 

 

За да ви осигурят повече свобода при избора на обзавеждане на банята и да гарантират, че всеки потребител ще открие точно това, което търси, ръчните душове GROHE Rainshower SmartActive се предлагат в два размера – 130 mm и 150 mm, 11 цвята и кръг или квадратен дизайн.

 

Изключително подходящи са и за комбинация с душ пити като GROHE Rainshower 310 SmartActive или Rainshower 310 Mono,

 

Rainshower странични дюзи, както и термостати за вграждане или иновативния контролер GROHE SmartControl.

Оптималното душ изживяване е завършено с подходящо тръбно, което подхожда идеално на елегантния SmartActive дизайн. Технологиите QuickFix и TileFix позволяват регулиране на височината и дълбочината на планките. Така ще можете да използвате съществуващите отвори в стената.

Тези характеристики правят монтажа на GROHE Rainshower SmartActive лесен и бърз, за да започнете да се наслаждавате на новия си душ възможно най-скоро.

Започнете или завършете деня си с чудесно душ изживяване, което да ви освежи, отпусне и усмихне.