Виж 1към1

Снимките от BUILDINGSTYLE 2023

Прочети още

Novacolor и Джи Ти Ти се включват в BUILDINGSTYLE 2023

Традицията повелява в рамките на форума BUILDINGSTYLE да представим пред участниците ни не само разнообразие от теми, но и актуална информация за най-новите продукти и решения в строително-архитектурния бранш като цяло. Тази година, за да ни запознаят с последните тенденции при избора на професионални бои и мазилки с разнообразно приложение, във форума се включват от NOVACOLOR. Друг наш партньор, с който ще се срещнете на BUILDINGSTYLE 2023, е фирма ДЖИ ТИ ТИ, с която ще можем да „сверим часовниците си“ в сферата на дизайна и технологичните новости при интериорните врати, а и не само.

ДЖИ ТИ ТИ

Обединени в качеството и уникалността на италианския дизайн, вече над 25 години фирма ДЖИ ТИ ТИ присъства на българския пазар като ексклузивен представител на италианската марка BARAUSSE. Фирмата е екслузивен представител за българския пазар и на други водещи италиански марки като KARIS, DIERRE, DIQUIGIOVANNI, ANAUNIA, KANTON, MONOTILE, NESITE и други. А благодарение на разнообразното си портфолио предлага и широка гама продукти и решения за интериорни и екстериорни врати, прозорци, подвижни стени, стълби и подове.

BUILDINGSTYLE 2021

„Елегантността на стъклото в името на минимализма!“ – определенията качество и стил определено са водеща сила във всички модели на вратите BARAUSSE.

BARAUSSE: Една врата – множество решения – на панти, с невидима каса, плъзгащи, телескопични, пивот и др.

NOVACOLOR

NOVACOLOR е друга италианска компания, която присъства на българския пазар. Фокус тук са декоративните бои и мазилки за външно и вътрешно оформление. Още от 2004 г. фабриката, в чието производствено портфолио откриваме иновативни предложения за перлени, травертино и венециански мазилки, е представена на българския пазар от фирма АРТ ЛИНЕА  ООД. Сециализирала се в предлагането на висококачествени продукти в областта, фирмата е представител за България и на САР Arreghini – също италиански производител на широка продуктова гама бои и лакове с най-различни приложения в различни сфери.

С продуктите на NOVACOLOR като че ли няма невъзможни неща. 🙂 Ефектът Травертино например се постига лесно с MARMUR FINE – мазилка на варова основа.

MARMUR FINE намира различни приложения в интериора.
BUILDINGSTYLЕ 2023

20-ото юбилейно издание на форума ще се проведе от 21. до 24. ноември в СПА Комплекс Старосел.

Следващата седмица обещаваме да разгърнем още малко завесата и да ви представим и други от партньорите ни, които вече потвърдиха участието си. 🙂

Тези от Вас, които желаят да се включат във форума като участник с презентация, щанд или като гост, могат да се свържат с нас на телефон +359 8 88 98 55 55 или на е-mail: ani@1kam1.com. Лице за контакт: Ани Дамянова.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
06.12.2022

Под знака на успеха: Незабравим BUILDINGSTYLE 2022 с грандиозно парти за „20 години 1към1“ /част 1/

снимки:M. S. V photographers Тотален фурор на 19-ото издание на архитектурно-строителния форум: смях и сълзи, много подаръци и изненади – […]

Прочети още
07.12.2022

Незабравимият юбилей на 1към1!

снимки: M. S. V photographers Ето, че дойде моментът да ви преведем и през нашата най-специална вечер – вечерта, която […]

Прочети още