Нови продукти от Knauf FireWin за пасивна пожарозащита


Knauf предлага иновативни системи FireWin, които спират разпространението на огъня, докато бъде изгасен. Гамата от продукти FireWin се разширява и усъвършенства с всяка изминала година. Освен, че са ефективни, с тях се работи бързо и лесно. Потребителят получава решение с един продукт и спестява разходи за материали и време за монтаж. Използването на продуктите FireWin позволява по-бързо и ефективно изпълнение на изискванията за огнезащита.

Продуктите се делят на две групи: запълващи уплътнители и уплътнения за линейни фуги и отвори. Всички те са сертифицирани, включително със сертификати за екологичност. Тествани са, съвместими и лесни за приложение. Сертификатите за екологичност доказват, че продуктите FireWin гарантират оптимален микроклимат в помещенията, което е важно не само за защитата от пожар, но и за природата, здравето и комфорта ни. Много от тях, осигуряват освен огнезащита, също така и звукоизолация и въздухоплътност.

Разгледайте продуктовата гама FireWin тук.

Приложение и монтаж

Правилното приложение и монтаж на FireWin продуктите е от особено важно значение. Абонирайте се за YouTube канала на фирмата, за да разгледате специализираните видеа за приложението и инсталацията на всеки продукт.