Новите кина ще са с легла вместо седалки


Може би сте решили повече да не ходите на кино, а вместо това да останете в удобството на собственото си легло. Задава се обаче нова мода в кината, която може да предложи нещо доста желано за публиката. Изглежда обаче, че Cinema Pathé в Spreitenbach ви предлага най-доброто от двата варианта.

Кино „ВИП спалня“ отвори врати миналата седмица като 11 двойни легла замениха обичайните столове. Притежателите на VIP билети ще получат храна и напитки, без да се налага да се редят на опашки и ще им бъдат дадени топли чехли за времето си там, всичко за цена от  $ 36.65.

Според швейцарските новини 20 Minuten, творческата концепция ще включва легла с чаршафи и две възглавници.

За тези, които предпочитат дивани, те могат да изберат „ВИП салон“ с единични и двойни дивани.

Новата система пред лага не само комфорт, но и лукс с електронни табла и нощни шкафчета за чаши за вино. Всички чаршафи и калъфки ще бъдат подменяни след всяка прожекция, така че клиентите не трябва да бъдат притеснени за хигиенни проблеми.

Освен ВИП стаите за възрастни, има и детска версия с торби с боб вместо легла, както и басейн с топки и парзалка, която може да се използва вместо стълби. Доста по-забавно от версията за възрастни.

Венанцио Ди Бако, главен изпълнителен директор на киното, обяви, че киното желае да предложи на клиентите си „нещо иновативно“.

Резултатите са съблазнителни, особено с добавянето на гофрети и палачинки към менюто. Дали ще видим тази иновация в България е все още под въпрос, но изглежда, че модата вече е тръгнала. Дотогава може би е време да опаковате багажа си и да отидете на един филмов маратон Швейцария.

Източник: insider.com