НУРУС – Офис мебели от ново поколение


Нурус също са нов участник за BUILDINGSTYLE. Те дойдоха специално от Турция, за да обявят откриването на техния нов шоурум в София и да представят супер функционалните си офис мебели за първи път пред българска публика. Нурус е семейна компания, основана през 1927 г. в Анкара. И днес заводът им се намира там като се простира на 45 000 m², а дизайнът във фабриката отразява простата и прозрачна концепция, която компанията следва при своите мебели. Компанията има изключително голям колектив от дизайнери и може да се похвали със спечелени ред международни награди.

Офисните пространства бяха основната тема в презентацията на Нурус. Модерните технологии и интернет достъпът са променили начинът, по който работим и се държим на работното си място, затова и компанията предлага това да бъде отразено в мебелите. Те представиха изключително интересни и мултифункционални решения за офис, които могат да се приспособяват и местят според нуждите на работещите в офиса. Нурус застават зад идеята, че обстановката в офиса влия силно на креативността и настроението, а за да подкрепят думите си показаха серия от интересни клипове, които искрено разсмяха присъстващите.

В края на презентацията си Нурус показаха как би трябвало да изглеждат модерните офиси и какви удобства трябва да откриваме в тях. Разберете повече за невероятните дизайни на Нурус от кратко видео с тяхното представяне, както и от богатата на информация презентация. (Внимание! Файлът е голям, тъй като съдържа множество видеа!)