Виж 1към1

Ефирна кула с 99 плаващи острова е новата атракция в Южен Китай

Прочети още

Община Търговище търси строител за нова детска градина

Започва строеж на нова детска градина за 2 милиона лева в Търговище. Общината обяви обществена поръчка за строителството на нова сграда на Детска градина №5 „Червената шапчица“, проектирана за 4 групи с целодневна организация. А събарянето на старата съществуващата сграда трябва да започне до края на месеца.

За всяка група в новата сграда ще бъде обособена зона, която включва съблекалня с гардероб, санитарно-хигиенно помещение, занималня с кът за хранене и спалня. Ще има и физкултурен салон, зала за игрова култура и зала за изобразително изкуство, конструктивно-технически и битови дейности.

Всяка от групите ще разполага с отделна детска площадка. Ще има и ново осветление, оградена спортна площадка и природен кът с опитна градина. Предвижда се изграждането на нова ограда на имота, част от която върху нови подпорни стени.

Срокът за подаване на оферти и заявления за участие в е до 21.06.2021 г.
Търговище
Визуализация на бъдещата нова сграда на детската градина в Търговище.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!

деца Суворово 31.05.2021

Строят нова общинска детска градина за 14 деца

Нова детска градина за 14 деца ще бъде построена в село Стефан Караджа на Добричката община. Общината вече е обявила […]

Прочети още
детските градини 25.05.2021

Детските градини в София – дяволът се крие в детайлите

Родител от София изпрати до редакцията ни мнение, засягащо проблема с детските градини и липсата на места в тях. Публикуваме […]

Прочети още