Виж 1към1

Едва 17% от работодателите не прилагат работа от разстояние

Прочети още

ОВЕНТРОП – Отоплителна и климатична арматура и системи

Овентроп бяха подготвили една изключително богата презентация за BUILDINGSTYLE 2019. Тя бе представена от инж. Пламен Латев, който вече от 15 години представя компанията на територията на България. Той започна презентацията посочвайки богатата история на компанията, която е вековна, но управлението все още се държи от семейството – основател.

Овентроп разполага с два завода, но с огромно количество продукти, сред които радиаторна арматура, повърхностно отопление, баланс вентили, спирателна арматура, локално и централно топлоснабдяване, соларни инсталации, арматура за теч1но гориво, смарт хоум технологии, арматура за газ и питейна вода, както и комби система. С тези продукти са изграждани огромни строителни сгради като Националният стадион и Световният финансов център в Китай, Бурдж Халифа в Дубай, Европейският парламент във Франция, Тръмп Тауър в Турция, Алианц Арена в Германия и още много други.

Овентроп са лидери на пазара в четири основни категории: подово отопление, баланс вентили, филтри за нафта и термостатни вентили. Разберете повече за компанията и нейните продукти от кратко видео с представянето, както и от подробната и изчерпателна презентация.