Виж 1към1

Цветни нюанси на BUILDINSGTYLE 2023: с Recolorezzo и CoDesign

Прочети още

Пътно-строителните фирми излизат на 3-дневен национален протест

протест

ББК пътища организира 3-дневен Национален протест на строителния бранш. Той ще се проведе на 27, 28 и 29 юли 2022 г. в гр. София и на територията на цялата страна.

За град София:

Утре от 9 часа ще има протестиращи пред служебния вход на Народното събрание. По същото време ще тръгва и шествие по Околовръстния път.

В страната:

За всички области, опорните точки са отбелязани в карта. Сборният пункт за всяко протестно място, отново е в 9 часа. Предвижда се затваряне на движението от 10 до 11 часа.

Новината за протестни дейности от ББК „Пътища“ обявиха още вчера в своя декларация. „Българска Браншова Камара “Пътища” повече от една година провежда срещи, води преговори, представя анализи и организира протестни действия с една, единствена цел: да защити труда на хилядите работещи в сектора и да осигури на българските граждани безопасни условия на пътуване по пътната мрежа на страната. Направихме десетки компромиси и отстъпки, за да покажем своята отговорност към държавата и да върнем поддържането на пътната инфраструктура към необходимите нива и работещите в бранша към нормално съществуване“, посочиха от Камарата.

снимка: архив

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!пътища 25.07.2022

ББК “Пътища”: Промяната остави България без пътища

От 27.07.2022 г. Пътищарите започват безсрочни стачни действия в цялата страна „Българска Браншова Камара “Пътища” повече от една година провежда […]

Прочети още
Петков 18.07.2022

Тренд: Кабинетът „Петков“ приключва мандата си със 70% отрицателна оценка

Според резултатите от проучването ГЕРБ изпреварва „Продължаваме промяната“, а партията на Слави Трифонов се оказва „големият губещ“ Кабинетът на Кирил […]

Прочети още