Виж 1към1

Снимките от BUILDINGSTYLE 2023

Прочети още

Порше София Запад представя актуалната електрическа гама на Audi по време на BUILDINGSTYLE 2021

audi

Скъпи приятели,

Приключи набирането на фирми – участници в 18-то издание на Архитектурен форум BUILDINGSTYLE.

Това са Хьорман България, Изовер България, Тюлипс, Ксела България, Грое АГ – България, Клинкер БГ, ЙАФ България, Булклима Инженеринг, Етекс Груп, Ховал, Велукс България, Джи Ти Ти, Медия Маг, Ко Дизайн Център, Доор Матс, КСХ – Хаджидимитров, Мебели Киннарпс, Глобус Билд, Леополд КМ, Хидромат, Порше София Запад, Кнауф България, Технопанел ЕАД, Национална асоциация на строителните предприемачи, Климамаркет Ефендулов, Атлантис България, Джордж Флор, БАИС, Паркетен стил, Идеал Стандарт Видима, RECKLI България, Тракия Глас България, Ролпласт, Алумил, ЕЙС Лоджистикс, Кобау, SIGA, PICHLER и Конформа България.

Както ви обещахме, сега ви представяме моделите на AUDI, които ще имаме възможност да тестваме на форума.

Audi придава ново значение на индивидуалната премиум мобилност. Запознайте се с настоящите и бъдещи модели, технологии и услуги от Audi, и разберете какво вдъхновява бранда да проектира мобилността на бъдещето. Насладете се на зареждащ тест-драйв с актуален модел от гамата.

audi

Как ще изглежда устойчивата мобилност на бъдещето? А какво да кажем за компания, която прави това възможно? По време на Building Style 2021, Порше София Запад, дилър на марката, ще даде отговорите на тези въпроси и ще представи най-важните аспекти от ключовите области в новата корпоративна стратегия на Audi: устойчивост, електрификация, дигитализация, автоматизация, дизайн и фокус върху клиентите.

Всеки желаещ да отправи взор в новата ера от автомобилната индустрия, може да се запише за тест-драйв с модел от електрическа флота на Audi.

Днес Ви представяме Audi e-tron GT.

audi

С модела e-tron GT марката Audi показва колко вдъхновяваща може да бъде електрическата мобилност. Елегантното купе с четири врати съчетава емоционален дизайн с мощно задвижване и динамична управляемост. Този модел бележи прехода към една нова ера – това е GranTurismo на бъдещето.

И двете версии e-tron GT quattro и RS e-tron GT са мощни, бързи и динамични, и двете се отличават с нулеви локални вредни емисии.

Екстериорът на Audi e-tron GT го превръща в същинско динамично произведение на изкуството. Всяка линия и повърхност тук е на мястото си – започвайки от предните фарове, по желание на клиента предлагани с технология Audi лазерни светлини, до големия дифузорен елемент в задната част на автомобила. Всички детайли в този автомобил създават една неповторима скулптура, която изглежда така, сякаш е изваяна от вятъра. Наред с това оформлението се откроява със забележителни аеродинамични качества – коефициентът на обтекаемост Cx се равнява на едва 0,24.

audi

Интериорът също изповядва класическата идея на Gran Turismo автомобилите: водачът и пасажерът седят ниско и спортно, разделени от широката централна конзола, а задните места предлагат достатъчно простор за възрастни пасажери. Със своята прогресивна елегантност интериорният дизайн подчертава характера на автомобила. Това е истинско Gran Turismo, тоест автомобил за пътуване със спортен характер, който предлага и отличен комфорт. Точно така може да се определи характера на Audi e-tron GT.

audi

Както всеки друг автомобил на марката Audi, e-tron GT също разполага с богати възможности за свързаност. Инфотейнмънт-оборудването, онлайн-услугите на Audi connect, както и асистиращите системи за водача отговарят на последните тенденции в съответните области. И тъй като един толкова динамичен автомобил трябва и да звучи добре, Audi предлага за e-tron GT** специално композиран за модела звук. Звученето е мощно и прогресивно – точно както подобава при Audi.

audi

В зависимост от избраната версия за задвижването се грижи електромотор с пикова мощност 350 кВт (476 к.с.) или респ. 440 кВт (598 к.с.). Това позволява впечатляващо ускорение, не по-малко впечатляващ е и пробега от 487 километра (по WLTP), който осигурява батерията с 85кВтч нетен капацитет. Нейната 800-волтова технология позволява зареждане с постоянен ток с мощност до 270 кВт.

audi

Ходовата част също залага на идеалния баланс между динамика и комфорт; технологии като Audi drive select, управление на всички колела, регулируеми амортисьори, трикамерно пневматично окачване, електрическо двойно предаване и блокаж на задния диференциал имат сериозен принос в тази насока. Колелата са с размер до 21 цола, а спирачките, по желание предлагани във вариант от карбон и керамика, имат диаметър 420 милиметра.

audi

#FUTURE IS AN ATTITUDE

e-tron: комбинирана консумация на енергия: 236,6-241,0 Вч/км; комбинирани COемисии: 0 г/км

e-tron Sportback: комбинирана консумация на енергия: 23.8-20.9 кВч /100 км (NEDC), 25.7-21.2 кВч /100 км (WLTP); комбинирани CO2 емисии: 0 г/км

e-tron GT quattro: Kомбинирана консумация на енергия: 19 кВч/100 км; комбинирани CO2 емисии: 0 г/км

RS e-tron GT: Kомбинирана консумация на енергия: 21 кВч/100 км; комбинирани CO2 емисии: 0 г/км

Q4 e-tron: Комбиниран разход на електрическа енергия: 17,8-15,8 кВтч/100 км; комбинирани емисии CO₂ в г /км: 0.

Q4 Sportback e-tron: Комбиниран разход на електроенергия: 17,9-15,6 (NEDC); 20,9-16,6 (WLTP) кВтч/100 км;Комбинирани емисии CO₂: 0 в г/км.

Данните за разхода на електрическа енергия и емисиите CO₂ могат да варират в зависимост от оборудването на конкретния автомобил.

Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
23.09.2021

Новите участници в архитектурен форум BUILDINGSTYLE 2021

Изключителен интерес предизвиква 18-то издание на форума, който тази година ще се състои от втроник до петък, 23-26 ноември, в […]

Прочети още
Buildingstyle 2021 06.09.2021

BUILDINGSTYLE 2021 – Мисията възможна:)

Организацията на 18-то издание на архитектурен форум BUILDINGТSYLE върви с пълна сила и в синхрон с изискванията на Министерството на […]

Прочети още