Виж 1към1

20-то юбилейно издание на форум BUILDINGSTYLE

Прочети още

Постройките за градински инструменти Berry на Hörmann – практични решения за съхранение

В постройките за градински инструменти Berry на Hörmann се съхраняват на сухо и защитено място градински инструменти, различни видове други инструменти, велосипеди, мебели и други предмети. Постройките от метал са 100 % неутрални по отношение на климата, изключително трайни и стабилни и предлагат голям избор при цветовото оформление.

Неутрални по отношение на климата системи за съхранение с голямо цветово разнообразие

Във времена, когато къщите все по-често се строят без мази или гаражи, е необходимо помещение за съхранение на открито. Постройките за градински инструменти Berry от метал на Hörmann са практично и стилно решение за съхранение. Различните размери и вариантите на индивидуално оборудване гарантират максимален ред. Освен това постройките за градински инструменти са 100 % неутрални по отношение на климата. При цветовото оформление на постройките за инструменти се предлагат 9 съвременни стандартни цвята, както и в желан цвят по RAL.

Около къщата, по двора и в градината има много предмети, които трябва да се съхраняват на сухо и защитено място. За прибирането на градински инструменти, различни видове други инструменти, велосипеди, мебели и много други Hörmann предлага съвременните и удобни постройки за градински инструменти Berry. Те могат да бъдат индивидуално оформени и могат да бъдат много лесно разширени с подходящите принадлежности. Така всяко нещо е на мястото си и е винаги под ръка.


Постройките за градински инструменти Berry серия Modern изглеждат особено елегантни и стилни благодарение на линеарния мотив в комбинация с едноскатен покрив.

Всички постройки за градински инструменти Hörmann са изработени от метал.

За разлика от постройките за градински инструменти от дърво тези решения за съхранение са устойчиви на атмосферни влияния и мухъл и са незапалими благодарение на горещо поцинкованата, формоустойчива и прахово боядисана стоманена ламарина. Освен това те са особено лесни за поддръжка, така че не се налага пребоядисване. Според Hörmann високото ниво на стабилност се постига чрез по-голямата дебелина на ламарината от обичайната на пазара и чрез алуминиевата подова рамка, която, за разлика от конвенционалните постройки за инструменти, е включена в обхвата на доставката без допълнително заплащане. Максималната степен на предварителна готовност за сглобяване гарантира лесен и бърз монтаж.

С постройките за градински инструменти Hörmann разширява своя асортимент от неутрални по отношение на климата продукти. Постройките за градински инструменти Berry са 100 % неутрални по отношение на климата. За цялото производство се използва зелена енергия. А остатъчните емисии се компенсират чрез насърчаване на проекти за опазване на климата в сътрудничество с ClimatePartner.

Тесният, вертикален мотив на постройките за инструменти Berry модел Classic със двускатен покрив им придава класически филигранен вид. Различни принадлежности гарантират индивидуално оформление и съобразено с потребностите оборудване. За засаждане на цветя може да се използва външната решетка за пълзящи растения.

Два дизайна: Classic или Modern

Постройките се предлагат в два различни варианта на дизайн. От една страна, Hörmann предлага постройките Berry Classic, които се отличават с класически, филигранен външен вид, подчертан от тесния, вертикален мотив. От друга страна, продуктовата гама включва постройки за градински инструменти Berry Modern, които се характеризират с по-широк, вертикален мотив, на което дължат своя елегантен и стилен външен вид. И двата модела се предлагат с едноскатен и двускатен покрив. При цветовото оформление на постройките за инструменти се предлагат 9 стандартни цвята, както и в желан цвят по RAL. Предлагат се в три различни размера с общ обем на помещението съответно 5 m3, 12 m3 и 15 m3.

Постройките за градински инструменти на Hörmann могат да се разширяват отвън и отвътре с подходящи приспособления.

Различните варианти на рафтове, държачи за инструменти и уреди и държачи за велосипеди, например, гарантират оптималното използване на пространството. Ползването може да се разшири чрез добавяне отвън на решетка за пълзящи растения или комплект маркучи за събиране на дъждовна вода. Косачките за трева, ръчните колички или велосипедите могат да се вкарват и изкарват лесно. Това се постига чрез предлаганите като опция налични рампи с ограничител на скоростта.

Количките, косачките за трева или велосипедите могат лесно да се вкарват и изкарват от постройката за градински инструменти на Hörmann благодарение на предлаганата като опция външна рампа с ограничител на скоростта. Снимки: Hörmann
Харесайте страницата ни във Facebook – най-интересното предстои!
19.08.2022

Hörmann предлага решения за бариери за зони за паркиране, забранени за обществено ползване

Новите автоматични бариери SH 50 и SH 100 на Hörmann са разработени за контрол на достъпа до зони за паркиране, […]

Прочети още
08.07.2022

Минималистичен дизайн: Съосна система за обков Planar от Hörmann

Изчистената праволинейна геометрия и съосните елементи са трайна тенденция в интериорния дизайн. С разработената от Hörmann система Planar за пръв […]

Прочети още