Природен парк-курорт с естествен басейн


Поради наболелите проблеми с презастрояването на Черноморието, ние продължаваме да давамепримери за курорти сред природата. Тези места са не само екологични, а и предлагат интересни дейности и занимания за своите клиенти. Гостите на парка Dells Resorts имат редица възможности за настаняване, но един от най-добрите е този великолепен малък дом, построен от Bantam Built Homes, който се намира до естествената лагуна на парка.

Интериорът на дома е лек и ефирен, осветен от естествена светлина през изобилие от прозорци. Компактната кухня е снабдена с всички основни удобства, включително уреди в пълен размер.

Малкият дом Bantam, който може да побере до четири госта, се вписва добре в естествената околност на курорта. Облечен в смесица от тъмно дърво и мед, екстериорът се отличава с малка веранда със стъклена врата, която води към грандиозно пространство за живеене.

Минавайки покрай кухнята, стълба води до удобното спално помещение, което разполага с достатъчно място за легло с кралски размер. Под тавана, дизайнерите добавят просторна баня с душ-кабина, тоалетна и оригинален плъзгащ се рафт за спално бельо.

В допълнение към очарователните си малки жилищни помещения, водният парк разполага и с редица екологични практики. Водното езеро, например, се поддържа чисто, като се използват естествени елементи вместо вредни химикали и използва водопад, за да добави допълнителен кислород към водата.

Източник: Inhabitat.com