Присила Пресли продава старата си къща


Присила Пресли е готова да се откаже от семейната къща, която е нейна собственост повече от 40 години. Актрисата наскоро сложи ранчото Brentwood на пазара за 3,65 милиона долара.

Първоначално тя е купила дома за 170 000 долара през 1976 г., три години след като се е развела с Елвис Пресли, но всъщност не живее там. Нейната майка, Ан Лилиан Вагнер-Болюе, е бил основният жител от много години. Къщата е заобиколена от бяла дървена ограда, а вътре се помещават четири спални и три бани.

Къщата е идеална за всеки, който търси спокойствие и уединение.

Едноетажната къща първоначално е построена през 1949 г. и може да се похвали с приблизително 232 квадратни метра пространство.

Вътре в ярко червената входна врата, домът се отваря към уютна, макар и леко уединена, дневна с камина с мраморна облицовка от единия край. В задната част на дома е разположена по-голяма фамилна стая със сводести високи тавани и двойни френски врати, отварящи се към двор и плувен басейн с външна кухня.

Самата кухня е проста, с дървени шкафове и чекмеджета и бели плочки. Голям прозорец гледа към басейна отзад. Също така къщата разполага с гараж за две коли и допълнително място за паркиране, което може да побере до пет автомобила. Домът е в списъка се продава така, както е, въпреки че интериорът му вероятно ще бъде ремонтиран.

Самата Пресли живее в италианска вила разположена в Бевърли Хилс. Според запознати тя е обновила дома си през 1992 г., когато е наела италиански архитект, за да добави втори етаж с библиотека, две спални и едно италианско стълбище.

източник: ArchitecturalDigest