Виж 1към1

Последните фирми, потвърдили участие в BUILDINGSTYLE 2024

Прочети още

Призма Лайтинг и Фаролла Проджектс предложени за номинация в категория „Осветление“

Призма Лайтинг е фирма с дългогодишен опит в проектирането, доставката и монтажа на различни видове осветителни тела, коледна и новогодишна светлинна украса светлинни решения , фасадно осветление, интериорно, индустриално и улично осветление.

Партньори на Призма Лайтинг са PrisLed – собствено производство на светодиодни осветители, Nova Luce, LUG – един от водещите европейски производители на професионални осветителни системи, Fumagalli, Осветителни тела от Италия  – прожектори, прожектори за спортни съоръжения, промишлени  и улични осветители, ORJ, Siteco, Osram, AEC ILLUMINAZIONE, LANDA ILLUMINOTECNICA, RZB – Германия.

ФАРОЛЛА Проджектс предлага модерни, високоефективни решения в осветлението за своите клиенти от 2010 г. Фирмата е ексклузивен представител на FARO Barcelona и TEC-MAR за България.

Предлагайки функционални, модерни, с високо качество, но и достъпни продукти те се стремят да отговорят на нeобходимостта на всички от светлина и въздух. Техни партньори са и FERROLUCE – италианска марка с отличаващ се дизайн и ръчна, поръчкова изработка в класически, деко, ретро и рустико стил, Гръцката марка Electronза за архитектурно и сценично осветление, GRAYPANTS, италианската марка FABAS LUCE, Panzeri – една марка с 70-годишна история в производството на осветление и продажбата на „Made in Italy“, испанската Cordon, която е водещ производител в  класическото декоративно осветление, декоративни часовници и аксесоари и INTRA LIGHTING – иновативната марка от Словения с топ-качество и 7-годишна гаранция.

До момента Фарола имат над 1000 изпълнени обекта, повече от 700 клиенти.

Топливо АД