Продължава набирането на участници във форум BUILDINGSTYLE 2020


Осемнайсетото издание на архитектурно-строителен форум BUILDINGSTYLE ще се състои, въпреки трудностите, които за момент спряха активностите ни😊2210

BUILDINGSTYLE ще се проведе, както беше обявено преди пандемията, от 24 до 27 ноември във Винен и СПА Комплекс Старосел.  За първи път форумът ще бъде в делнични дни, от вторник до петък, но пак в последната седмица на ноември. Така ще спазим традицията😊.

От старта си до сега,  с изключение на 2009 г., последния уикенд на ноември винаги е бил запазен за BUILDINGSTYLE.

Обстоятелствата тази година ще променят датите, но не и същността на форума, а именно среща на приятели, работещи в един и същи сектор – архитектурно- строителен.

Благодаря и поклон пред фирмите, които потвърдиха участието си и не  се отказаха!

Те са:  Изовер България – топлоизолационни решения, Тюлипс – отопление и климатизация   КСК – Хаджидимитров – мебелен обков, Национална Асоциация на Строителните Предприемачи, Самсунг Климатични Системи – отопление и климатизация Велукс България  – покривни прозорци и Хьорман България – гаражни и интериорни врати, GTT, Медия Маг, Codesign Center

 

Предвид на обстоятелствата около covid 19, броят на участниците тази година ще е много ограничен.  Така че, ако сте решили да не се предавате, да запазите бизнеса и клиентите си, да сте по – силни от страха, BUILDINGSTYLE е мястото да го покажете!