Продават дома на Робин Уилямс


Дом в Тибурон, Калифорния, бил собственост на комика и актьор Робин Уилямс преди трагичната му смърт през 2014 г., сега е на пазара за 7.25 милиона долара. Едноетажната резиденция с площ 605 квадратни метра е разположена точно на залива Сан Франциско, което предлага изобилие от красиви гледки.

Всички шест спални са с прилежащи бани, а има и седма баня за гости. Външността на къщата е в средиземноморски стил с мазилки и червен покрив от теракота. Интериорът изглежда много по-традиционен със смес от твърда дървесина и килими,  вградени рафтове за книги обграждат камина в големия хол, който включва две отделни зони за сядане. В съседство с хола е официална трапезария, с уникално, артистично осветително тяло. Тази стая се влива в голяма кухня, където има остров със места за сядане плюс отделна зона за хранене. На друго място в дома се намира дървена ламперия с друга камина, в момента обзаведена с бюро и уютно изглеждащ диван.

Почти всяка стая в дома разполага с големи прозорци с изглед към водата и множество стаи се отварят към вътрешния двор. Външното пространство няма трева, но разполага с кът за сядане, кът за хранене и уникално оформен басейн и СПА център, който частично се простира под тента край къщата.

 

Уилямс е израснал в района на Сан Франциско и това е правило къщата много специална за него. Той купува дома през 2008 г. за 4.05 милиона долара, а съпругата му Сюзън Уилямс запази собствеността си след смъртта му.

Източник: AD