Виж 1към1

Hörmann увеличава капацитета си в областта на системите за контрол на достъпа

Прочети още

Продават мега луксозната вила на Брад Пит и Анджелина Джоли

Това не е средностатистически ваканционен дом или къща. Разкошна 47-акра собственост на брега в Лонг Айлънд, ползван за ваканциите на Брад Пит и Анджелина Джоли, сега се продава за 55 млн. долара.
В имота от 1860 квадратни метра, който е построен през 1987 г., има две къщи за гости, „чайна къща“ с изглед към водата. Вила край морето с пълна кухня и веранда. Както и луксозни удобства като спа, бръснарски магазин – всичко това в допълнение към основната къща.

Наречен „The Sassafras“,  имота има и кей, в който могат да се настанят три джет скита, 8-метрова яхта, двуметрова платноходка, триметрова моторна лодка и две лодки за поддръжка.

Основната къща е също толкова впечатляваща. Домът разполага с осем спални, осем главни бани и четири по-малки бани, което е идеално за голямото семейство на актьорите.

Домът също има голям вход с 4-метров катедрален таван, който води към официална трапезария. Откритата тераса и основната спалня са част от плюсовете на основната къща, с прекрасна гледка към природата.

Пит, Джоли и шестте им деца са живели тук през 2009 г., докато Джоли заснема части от Солт на Лонг Айлънд.