Виж 1към1

Снимките от BUILDINGSTYLE 2023

Прочети още

Програмата на BUILDINGSTYLE 2021

Buildingstyle 2021

Броени дни остават до тазгодишното издание на архитектурно-строителния форум BUILDINGSTYLE 2021, който ще се проведе от 23-ти до 26-ти ноември във Винен и СПА комплекс „Старосел“. Дойде време да ви представим и програмата на 18-ото издание на форума.

Както традицията повелява, програмата ни отново е много пъстра, имаме и нови участници, както и интригуващи гост-лектори.

А ето и подробностите!

А ето и фирмите, които тази година ще участват с щандове в 18-ото издание на форума, за да представят своите продукти и услуги:

ДООР МАТС

Фирмата е един от основните представители и директни вносители на входни професионални изтривалки, противоплъзгащи продукти, стенни протектори, противопожарни врати, гаражни врати за индустрията и дома. Всички продукти са вносни и притежават сертификати за качество. ДООР МАТС има над 13 години опит и работи с едни от най-големите компании в страната. Основна цел и стратегия на компанията е: “Да подобрим качеството на предлаганите услуги, свързани с чистотата, безопасността и удобствата във всяка една жилищна, производствена или офис сграда, за всеки наш клиент”.

CONFORMA

Търговска и инженерингова компания, специализирана в доставката на цялостни решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Екипът на компанията разполага с над 15-годишен опит в проектирането и доставката на най-съвременните облицовъчни материали и предлага технически консултации и оптимизация при избора на подходящия материал, системи за монтаж, доставка и обучения на място. Обхватът на материалите, с които работи CONFORMA, е огромен – HPL плоскости, композитни панели, фиброциментови плоскости, фибробетонови 3D панели (GFRC), широкоформатни ултратънки гранитогресни плочи, фасадни и интериорни облицовъчни клинкерни тухли, екструдирани клинкерни плочи, фасадни алуминиеви ламарини, полимер-композитни панели и много други.

ПАРКЕТЕН СТИЛ

Верига магазини, занимаваща се с внос, търговия и дистрибуция на подови настилки и стенни облицовки. Дружеството е създадено през 2009 година като за този период се е доказало пред многобройните си клиенти и партньори с професионализъм и коректност. Фирмата е представител на реномирани немски, белгийски, финландски и полски производители на ламинирани и естествени паркети, облицовки, декинг системи и винилови покрития. Поддържа големи количества на склад и предлага монтаж от професионалисти с доказан опит.

ETEX BUILDING PERFORMANCE

Индустриалната група ETEX Building Performance с централа в Брюксел е световен лидер в доставките на системи и решения за строителството. В България групата е представена със своя бранд за сухо строителство – SINIAT, както и с бранда PROMAT – решения за пасивна пожарозащита. Към момента SINIAT разполага с най-модерния и най-зеления завод за производство на плоскости от гипсокартон с капацитет от 30 мил. кв. м/година.

ТЕХНОПАНЕЛ

Компанията разработва, произвежда и предлага пълни фасадни и покривни системи от сандвич панели с изолационни сърцевини от PUR, PIR и MW и завършващи слоеве от поцинкована ламарина, защитена с цветно полиестерно покритие. ТЕХНОПАНЕЛ е част от БС Група Компании.

АРТ ОН

Фирмата наследява дейността на „Кинарпс България“ и заедно с фирмата майка „Каммартон България“ продължава да предлага на българския пазар любимите марки за офис обзавеждане – “Kinnarps”, “Materia”, “Scandiform”, “NC Nordic Care”, “Drabert” и “Martinstoll”, “Narbutas”, “ABL”, “Götessons”, както и мебели и аксесоари по поръчка или по проект. Запознатите с дейността на АРТ ОН и техните клиенти знаят, че могат да разчитат на тях във всички фази на своя проект – от идеите, пространствената организация, подбора на най-подходящи продукти, доставка, монтаж „до ключ“ до гаранционна и следгаранционна поддръжка, частично или цялостно преоборудване и преместване.

RECKLI

Структурни матрици за текстуриран видим бетон. Облицовъчни панели. Бои и импрегнатори за видим бетон. Специализирани кофражи и изделия от бетон.

HOVAL

Производител на отоплителна, климатична и вентилационна техника с централа във Вадуц, Лихтенщайн. Компания с дълга история, основана преди повече от 75 години, осигуряваща комфорт във всеки тип сгради. Производител на високоефективни технологии и съоръжения с поглед към бъдещите устойчиви и екологични решения за отопление, охлаждане и вентилация, и водени от мотото си „Опазване на енергията и околната среда“. През 2021 година се навършиха 10 години от откриването на офис в България.

ДЖИ ТИ ТИ

Групата „ДЖИ ТИ ТИ“ е италианска инвестиция в България, датираща от 1995 година. Основна дейност на фирмата е проектиране, доставка и монтаж на луксозни врати и прозорци, интериорни стълби по индивидуален проект, пожароустойчиви врати и прегради. Италианските производители на тези продукти, представяни от групата в България, са: BARAUSSE, GASPEROTTI, DIERRE, DQG, KANTON и др.

ЙАФ БЪЛГАРИЯ

Водещо име в Централна и Източна Европа в търговията на едро с дървесина и материали от дърво. Компанията, с над 70-годишен експертен опит, е базирана в Австрия, близо до Виена. Със своите филиали в София и Варна, разполагащи с прилежащи изложбени площи, складови и производствени бази, „ЙАФ България“ предлага на клиентите си цялостни решения за сегментите строителство и обзавеждане от дърво. Благодарение на функционалния електронен магазин на ЙАФ и интуитивните уеб приложения, архитекти, дизайнери, инвеститори, мебелисти и дърводелци имат на разположение по всяко време на денонощието достъп до изключително широк асортимент от класни дървесни продукти и прецизни услуги.

БУЛКЛИМА ИНЖЕНЕРИНГ

Предлага цялостни решения за климатични, вентилационни и отоплителни инсталации за жилищни, обществени и промишлени сгради. За да гарантираме ниски енергийни разходи и възвръщаемост на направените инвестиции, нашите екипи изготвят проекти в част: Отопление, вентилация и климатизация; Енергийна ефективност; Доклади за съответствие; Авторски надзор. Фирмата разполага с проектантски екипи в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, а услугата покрива територията на страната.

GERFLOR SAS

Френски производител на богата гама ПВЦ настилки. Фирмата е основана през 30-те години на миналия век. Европейските заводи се намират във Франция, Германия и Северна Ирландия. Продктите й се разделят на 4 пазарни сегмента: Спортни настилки – вътрешни и външни; Настилки за обществени сгради – болници, училища, офиси, магазини и др.; Настилки за транспортни средства: кораби, влакове, самолети и автобуси; Настилки за жилища. Благодарение на собствено ноу-хау, години тестове, разработки и изпитания, настилките GERFLOR притежават изключителна износоустойчивост, комфорт и редица други качества, нужни в различните им сфери на приложение.

ЛЕОПОЛД КМ

ЛЕОПОЛД КМ предлага програмите на американската животозастрахователна компания МетЛайф. Предоставя на своите клиенти индивидуални решения за спестовност и защита на стандарта на живот при различни ситуации. „МетЛайф“ е предпочитан партньор на бизнеса с решенията за придобивки на служителите, свързани с привличане и задържане на персонал.

РОЛПЛАСТ

Създадена през 2000 година като фирма за производство и продажба на външни и вътрешни щори, за 21 години Ролпласт успешно се превърна в един от водещите производители на врати, прозорци и щори в Европа. Фирмата има производствена база с обща площ от 40 000 кв. м, в която са разположени цеховете за производство на PVC, дървени и алуминиеви прозорци и врати, стъклопакети, външни и вътрешни щори и гаражни врати. 40% от продукцията на Ролпласт е експорт – както към съседните балкански страни, така и към Западна Европа – Германия, Австрия и Белгия.

ЕЙС ЛОДЖИСТИКС

Mеждународни доставки по море, въздух и суша от и до всяка точка на света. Представител за България на компании за производство и търговия със санитария, плочки и широко форматен гранитогрес:

ITT – Innovating Trading Tiles – испанска компания, представяща продукти с уникална концепция, различен дизайн и всеобхватно приложение. Специална разработка Арклам-широкоформатен гранитогрес, приложим за вътрешни и външни пространства и фасади.
Keratile – испански производител, част от групата на STN – най-големия производител на плочки в Испания. Големи производствени мощности, бюджетни цени.
Bathco – испански производител на санитария. Съчетание от високо технологични продукти с уникален дизайн и бюджетни серии.
Polis Ceramiche – италиански производител с над 50-годишен опит. Висококачествени продукти, решения за интериор и екстериор.

VELUX GROUP

Вече 80 години VELUX Group създава по-добра среда на живот за хората по целия свят, за да се възползват максимално от дневна светлина и свеж въздух през покрива. Продуктовата програма на компанията включва покривни прозорци за скатен и плосък покрив, слънцезащитни продукти и домашна автоматизация, както и монтаж и интелигентни решения за дома. Продуктите VELUX помагат за осигуряване на здравословен и устойчив вътрешен климат, за работа и обучение, за игра и удоволствие. Компанията работи в световен мащаб – с продажби и производствени операции в повече от 40 страни и с около 11 500 служители по целия свят. VELUX Group се ангажира да намали своите бъдещи въглеродни емисии и да улови своя исторически въглероден отпечатък от самото основаване на компанията през 1941 г. – общо 5,6 милиона тона CO2. Това ще бъде постигнато в сътрудничество с WWF и чрез горски проекти, които ще се справят с изменението на климата и ще спрат загубата на хабитат, опазвайки биологичното разнообразие и подобряване на местния поминък.

КОБАУ

Фирма КОБАУ ЕООД е създадена с една единствена цел – да имплементира на българският пазар системата за олекотяване на стоманобетонни конструкции. Технологията позволява редуциране на теглото на сградата с до 35%, посредством спестяване от използваното количество бетон и арматурна заготовка. Като резултат осигурява възможност на целият проект да развие нива на устойчивост и ефикасност, непознати до момента. Идеята възниква преди повече от 20 години в Германия и вече има над 15 милиона квадратни метра, построени с тяхната система по цял свят. Разполагайки своя продукт между двата реда арматура, фирмата измества определено количество бетон, като формите, разположени само и единствено в плочите (зони без носеща способност), остават кухи и изместват над 42 кг бетон във всяка форма.

ФОРМА БАНЯ

Внос и дистрибуция на продукти за цялостното обзавеждане и решения за банята, дома и офиса и хигиенни продукти и оборудване за обществени места. Официален представител на Grohe, Villeroy & Boch, Hansgrohe и директен вносител на Duravit, Kludi, Schell, Popodusche, Bruma, Aqualine и Polysan. Внос, дистрибуция и цени на едро за фирми и магазини. Големи складови наличности на италиански и испански плочки за баня и гранитогрес. Оторизиран сервизи Grohе, 3D проекти за баня с размери на клиента. Ексклузивен представител на швейцарски бранд SMIXIN (швейцарски смесители с фотоклетка от ново поколение).

CO DESIGN

Това е центърът за дизайн, предлагащ иновативни решения за интериора, висококачествени и атрактивни материали и аксесоари, които ще направят помещенията ви автентични и различни. Благодарение на своята креативност и прецизна работа, съчетавайки цветовете и формите на своите материали, CO DESIGN може да превърне Вашите идеи в съвършени композиции и да осъществи желаната промяна към успешна ефективност. CoIndustrial като официален представител на Kingspan за България – лидер в сухото строителство с фасадни и покривни решения.

ЗАХА ГРУП

Фирмата се занимава с търговия на клинкерни плочи, екстериорни подове, метални фасадни мрежи, габиони и др.

КСХ-ХАДЖИДИМИТРОВ

Фирма с дългогодишен опит в областта на търговията с обков и аксесоари за мебели и стъкло. Основен представител е на над 20 чуждестранни фирми. Приоритет на фирмата са предлагането на функционални, качествени и дизайнерски решения.

МЕДИЯ МАГ

Компанията работи в областта на проектов мениджмънт и изграждане на офисни, обществени и жилищни интериорни пространства. Продуктите, с които фирмата е специализирана са звукоизолиращи подвижни преградни стени, стъклени стени, витрини и голямо многообразие от стъклени и автоматични врати с висококачествен обков на водещи европейски доставчици.

Какво очаква участниците в BUILDINSTYLE 2021 можете да придобиете представа и като разгледате галерията ни от предходното издание на форума: СНИМКИ BUILDINGSTYLE 2019. 🙂

23.09.2021

Новите участници в архитектурен форум BUILDINGSTYLE 2021

Изключителен интерес предизвиква 18-то издание на форума, който тази година ще се състои от втроник до петък, 23-26 ноември, в […]

Прочети още
27.12.2019

Презентациите на BUILDINGSTYLE 2019

Представяме ви списък с всички фирми, които направиха невероятни презентации на BUILDINGSTYLE 2019 . В линковете по-долу ще откриете кратки […]

Прочети още